7,0
10.01.2010
wat een slecht hotel qua accomodatie, alles oud, aftands, schimmel, doe het zelf tafels, geen balkon meubilair, vieze vieze koelkast, zonder binnenwerk van deur, vieze beschimmelde badkamer, geen verlichting op balkon. heel goed; vriendelijkheid personeel in restaurant binnen en buiten ( zwembad) bij de receptie behoorlijk onvriendelijk. In de Hamman kwam steeds de bedrijfsleider kijken. Daar een klacht ingediend. Eten was redelijk voor dit hotel. Kamermeisjes heel vriendelijk. Moeten hard werken voor weinig geld. Port El Kantaoui was niet speciaal; met je nieuwe bankpas kan je daar geen geld pinnen bij de automaten, veel veel opdringerige mannen die in de winkeltjes werken, terwijl dat daar bij de wet verboden is om vrouwen aan te raken, gebeurt dat veel. Door devriendelijkheid en de vele leuke andere vakantiegangers leuke vakantie gehad, maar wat een slecht hotel!!!
7,0
04.01.2010
"wat een luxe"
Wij bezoeken in de winter periode voor
zes of zeven weken het hotel.Voor ons is het personeel heel vriendelijk,ik denk zo begin eens met zelf vriendelijk te zijn dan komt alles van zelf.Ik zal zeker niet teveel reclame maken want ik zou zeker terug willen gaan.Wij kijken zeker al uit naar ons volgende verblijf in de golf.
9,0
03.11.2009
Wij hebben met ons gezin, 2 volwassenen en 3 kinderen, een heerlijke week in hotel Golf Residence doorgebracht. Aardig personeel en lekker eten. De familiekamer was ruim en netjes maar heeft hier en daar enig onderhoud nodig. Verder is er een mooi zwembad, voldoende animatie en is het centrum met de leuke haven op loopafstand.