5,0
28.10.2010
De airco ging kapot tot 2 x toe duurde uren voor het gemaakt was. Als je vroeg of het ontbijt om 7.30 werd er onderhandeld of het 7.45 uur kan, ik vraag het niet zomaar. De douche toilet heeft een 3/4 wand van ons appartement dus je kan meegenieten met de buren. Ik vond Sita en Gerard niet een gastvrije uitstraling hebben, ze mopperden over de hitte en hoe druk ze het hadden. Het hondje beertje was wel heel sympathiek. Oog voor defecte verlichting, bel, wat maakte dat je voor de poort moest roepen, maakt het wat amateuristisch. Klopte iets te hard op de poort, het werd 1 grote scheldkannonade van Gerard. Kies liever wat anders, maakt niet uit wat, de overige accomodaties die wij overigens bezochten waren, goed en klantvriendelijk.
8,0
25.09.2010
Ben in september tussen de gemaakte excursies in, 9 nachten hier geweest. En voor mij als eenling was dit de perfecte verblijfplaats. Geweldige mensen die Sita en Gerard. Het was echt thuis komen na een excursie. Ze zorgen echt voor alles en je kunt met al je vragen over mogelijke uitstapjes, tours, waar te eten enz. terecht bij Sita. Ook is ze erg attent, want ik liet me 's ochtends aan de ontbijttafel ontvallen dat ik geen meloen lustte, maar dat ik sinaasappel wel lekker vond als hij geschild was. De volgende morgen had ik in plaats van meloen een bordje met partjes sinaasappel. Maar ook 's avonds was het vaak een heel gezellige boel. Voor mij is dit het adres, waar ik zeker weer boek, als ik weer naar Suriname ga.
9,0
05.09.2010
Leuk Guesthouse, erg centraal gelegen in paramaribo. Eigenaren zijn erg vriendelijke en behulpzame mensen.Super locatie om te logeren, zeker voor de eerste paar dagen .Alleen het ontbijt valt een beetje tegen.