Vivenda Nickerie em Nieuw Nickerie Suriname

9,6
Vivenda Nickerie Nieuw Nickerie
3 avaliações
Adicionar avaliação

Você quer evitar desapontamentos nas suas férias em Vivenda Nickerie?Então, olhe aqui as avaliações de Vivenda Nickerie em Nieuw Nickerie, escritas por outros viajantes.
Vivenda Nickerie obteve uma média de 9,2 dos 10, baseado em 3 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui você pode encontrar opiniões reais sobre Vivenda Nickerie e outros dados úteis sobre as suas férias em Nieuw Nickerie. Depois, você pode encontrar 9 Fotos de férias de Vivenda Nickerie no Zoover. Você ainda está pesquisando? Veja as acomodações em Suriname. Veja todas as possibilidades para pernoitar em Suriname. Compare Vivenda Nickerie com as outras acomodações em Nieuw Nickerie.
Tamanho da letra: A A A

3 avaliações de Nickerie

Família com crianças pequenas
Top! Heb genoten van mijn vakantie
Dirk Jan
10,0
16.05.2010 Mijn reis in Suriname was geweldig. Ben ook een weekend naar de tweede stad geweest, Nickerie. De mensen zijn er heel erg vriendelijk. Villa Nickerie had al hetgeen ik als Europeaan nodig heb. Wat een luxe en lekker natuur en rust. Bigi pan en Zepplin zijn echte aanraders.

Amigos, janeiro 2010
Villa is echt aan te raden
Sordam
9,0
04.02.2010 Villa Nickerie" is een mooie accommodatie voor een korte of lange vakantie in Nickerie. De Villa is zo mooi en goed ingericht ,alles wat je nodig hebt is aanwezig. goed onderhouden (netjes/schoon) en veilig. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. De manager/ eigenaar en het personeel weten wat 'toeristen' willen/ nodig hebben en staan altijd voor je klaar.
De ligging is goed: Ik heb meerdere keren naar het centrum van Nickerie gelopen. Er zijn winkels, restaurants, fastfood-mogelijkheden en populaire uitgaansgelegenheden op loopafstand, De omgeving van het Villa. is rustig.
Ik heb er met veel plezier 4 weken gelogeerd. Mijn verblijf daar heeft absoluut bijgedragen aan een leuke tijd in Nickerie. Ik ga er graag terug.
Kortom: ik vind VillaNickerie. een echte aanrader.

Amigos, novembro 2008
Een fantastiche plek
MiQeul Sedoc
03.01.2009 Villa Nickerie verdient een dikke gouden griffel

Een fantastisch onderkomen voor de vakantie voor jong en oud. Rust, klantvriendelijkheid en kwaliteit zijn de eigenschappen die Villa Nickerie hanteerd voor zijn gasten.
Ga zo door!

3 avaliações
8,8
8,2
9,6

Mostrar pontuação e avaliações de:
Mostrar tudo (3)
Família com crianças pequenas (1)
Amigos (2)

Link do Zoover no seu website

Clique aqui para todas as opções de gadgets do Zoover

Enquete

Em qual país Europeu os cidadãos são mais acolhedores/amigáveis?

Você é o proprietário?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário da acomodação. Clique aqui para mais informações