Cruzeiro Radiance of the Seas em cruzeiro

7,9
Cruzeiro Radiance of the Seas cruise
8 avaliações
Adicionar avaliação

Você quer evitar desapontamentos nas suas férias em Cruzeiro Radiance of the Seas?Então, olhe aqui as avaliações de Cruzeiro Radiance of the Seas em cruise, escritas por outros viajantes.
Cruzeiro Radiance of the Seas obteve uma média de 9,1 dos 10, baseado em 8 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui você pode encontrar opiniões reais sobre Cruzeiro Radiance of the Seas e outros dados úteis sobre as suas férias em cruise. Depois, você pode encontrar 14 Fotos de férias de Cruzeiro Radiance of the Seas no Zoover. Você pode ver 1 Vídeos deCruzeiro Radiance of the Seas.
Infelizmente não existem comentários em Português para Radiance of the Seas / cruise. Você poderá adicionar uma avaliação.

Você visitou essa acomodação?

Tamanho da letra: A A A

8 avaliações de Radiance of the Seas

Sozinho, maio 2010
Droom cruise met Radiance naar Alaska.
kevin
8,0
23.06.2010 Bediening van het personeel was zeer goed zoals je gewoon kunt zijn van Royal caribbean. Kamers op de Radiance waren zeer netjes en goed onderhouden. Het personeel deed hun uiterste best er ze waren altijd oprecht vriendelijk !!! De kapitein noem me maar Captain Claus zoals hij altijd zei was 1 van de beste masters die ik ooit al gehad heb. Hij had gevoel voor wat humor en hij deed op de Hubbart glacier zijn uiterste best om ons zo dicht mogelijk bij te brengen. Wat hem ook gelukt is 500meter van de gletjer bracht hij ons. Hij gaf ons dan ook een geweldige tijd daar (langer dan voorzien zelfs) Er waren ook voldoende lezingen aanboord over de dieren walvissen, Beren;... Enige nadeel vond ik dat de shows meer op ouder publiek is gericht.

Royal caribbean blijven voor mij de beste. Waar je ook naar toe gaat ze geven je steeds een droom cruise !!!!

casal
Patrick en Fanny
9,0
25.02.2008 Mijn eerste cruise naar de caribe.
Alles was ontzettend goed.
Alleen het fooiengedoe vind ik raar. Het personeel komt alsware schooieren om aan geld te komen.
Gooi er dan € 150.-- bij de ticket op( hij is toch al duur zat) en verdeel dat onder het personeel.

casal, fevereiro 2008
Jan
6,0
7,0
01.03.2008 onze 6 de cruise Het amerikaans eten kan niet tippen aan de italiaanse rederijen Het in en uitschepen was goed geregeld behalve op de laatste dag Verder zijn de prijzen op dit moment nog al verschillend goed uitkijken bij wie je boekt

casal, novembro 2007
Teunie Engels
8,0
04.01.2008 Geweldig schip, heb de reis vanuit Los Angeles via mexico, panamakanaal, colombia naar miami gemaakt.
Absoluut een aanrader leuke bestemmingen, voor jong en oud.

casal, fevereiro 2007
Ellen de Wild
7,0
21.02.2007 Fantastisch modern schip, voorzien van alle luxe en gemakken. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Internationaal personeel, 22 landen. Er waren maar 6 Nederlanders (niet ontmoet). Sfeer aan boord is gemoedelijk en zeer gastvrij. Veel variëteit in het eten.

casal, junho 2006
Henny Peeters
9,0
06.08.2006 Dit is werkelijk een prachtig schip (en geen boot zoals de kapitein steeds weer vertelde). Het eten is geweldig, evenals de service van het personeel.
De hut wordt twee keer per dag schoongemaakt en er lopen de hele dag schoonmakers rond die alle railingen en glasplaten afvegen. Het entertainment is erg gevarieerd. We hadden een hut met een balkon en dat kunnen we iedereen aanraden. Je hebt dan steeds een prima uitzicht. Onze cruise naar Alaska en het varen langs de Hubbard Glacier was echt uniek. De mede-passagiers hadden meerdere nationaliteiten, hoewel er buiten ons gezelschap niet meer Nederlanders aan boord waren. Ook wel eens prettig. Best wel leuk om met Mexicanen en Amerikanen aan één tafel te zitten.

desconhecido
Barbera
8,0
15.02.2006 Voor de 4e keer een cruise gemaakt. Ditmaal met de Radiance. Dit schip wordt gezien als een "klein" schip in de vloot van de Royal Caribbean-familie. Maar alles is relatief !
Een werkelijk prachtig schip, met een unieke "knusse" ambiance.
Onze kinderen (9 en 11) hebben zich wederom uitstekend vermaakt !!
We gaan zeker nog een keer terug naar dit adembenemende schip.

desconhecido
Rob en Frieda
7,0
19.08.2005 Met de Radiance maakten wij in juni 2001 onze 3e Royal Caribbean Cruise en die bracht ons naar Alaska. Het schip is prachtig, veel glas, goed verzorgd en zoals we bij alle Royal Caribbean cruises (inmiddels 6)ervaren hebben, is de keuken altijd goed en de bemanning zeer vriendelijk. Het entertainment varieert van spectaculaire zang/dansshows tot Amerikaanse entertainers die we vaak niet kunnen volgen omdat ze erg Amerikaans georienteerd zijn. De Radiance is groot, mooi en schoon en we zijn dan ook blij dat we in 2006 weer met dit schip kunnen gaan cruisen.

8 avaliações
8,6
8,7
7,9

Mostrar pontuação e avaliações de:
Mostrar tudo (8)
casal (5)
Sozinho (1)

Link do Zoover no seu website

Clique aqui para todas as opções de gadgets do Zoover

Enquete

Em qual país Europeu os cidadãos são mais acolhedores/amigáveis?

Você é o proprietário?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário da acomodação. Clique aqui para mais informações