avaliação do hotel História & Cultura Toren van Pisa avaliação Pisa

+39 050 56 05 47

Toren van Pisa Pisa
15 avaliações
Adicionar avaliação

Você quer saber o que os outros acharam de Toren van Pisa em Pisa? Nesta página você encontra as avaliações de Toren van Pisa.
Você gostaria de saber o que as outras pessoas acharam de Toren van Pisa em Pisa? Dê uma olhada nos comentários de Toren van Pisa nesta página. Você pode ver 51 Fotos de férias de Toren van Pisa. Há 1 Vídeos de Toren van Pisa. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em Itália. Aqui você encontra todas as possibilidades para pernoitar em Toscana. Veja todas as acomodações nos arredores de Toren van Pisa em Pisa.
Tamanho da letra: A A A

15 avaliações de Toren van Pisa

Família com crianças pequenas, 2011
Cool
naam naam
05.09.2011 Het is een toren. Niet meer. Ik been daar geweest.

casal, 2011
Leuk
jaimy wals
9,0
25.06.2011 het was heel leuk ik pisa alleen de prijs was best wel duur hij was 10 euro dat voor vier personen dus dan ben je 40 euro kwijt om allen op te klimmen en alles te bekijken dus dat valt me best wel tegen

Viagem de grupo, março 2011
Prachtig
Manuela
8,0
03.04.2011 Een indrukwekkende toren, op een gezellig plein!
Wel iets wat je binnen een dagje gezien hebt.

Família com crianças, fevereiro 2010
Leuk voor een middag
irene
8,0
25.08.2010 Leuk plein waar de toren staat, om een middag rond te slenteren, zeker niet langer.
Wel heel mooie architectuur.
Wij hadden heerlijk weer, graad of 16-17.

casal, 2010
Indrukwekkend
kempbergje
8,0
09.01.2011 Zeker een bezoek waard als je in Toscane verblijft. Dit moet je zeker gezien hebben.
Het kan er wel druk zijn door het massatoerisme en de vele souvenirkraampjes.

Viagem de grupo
mens
8,0
02.11.2009 Ik vond het leuk om naar toe te gaan en om een keer bezocht te hebben. Maar ik zou er ook niet elk jaar naartoe gaan. Ik vond het ook tegenvallen hoe hoog die was. Maar het is wel leuk om de toren een keer bekeken te hebben.

casal, agosto 2009
Alleen de Toren
Alice
5,0
17.01.2010 Op vakantie in Italie.
We waren door Italie aan het trekken langs allerlei bezienswaardigheden.
Zo ook de toren van Pisa.
Om eerlijk te zijn vonden we het een beetje tegenvallen.
De stad was niet heel bijzonder en eigenlijk de enige plek waar wat te doen was was bij de toren van pisa.
restaurantjes en marktkraampjes met de bekende braderiespullen en de toren.
We hadden het plan om in pisa te overnachten maar we hebben een foto gemaakt en zijn snel weer doorgereden.
Al met al leuk om te hebben gezien,niet heel bijzonder

casal, julho 2009
De moeite waard.
Neyrinck - Hadji
8,0
11.04.2010 Het is zeker het bezoeken waard als je in Italië op reis bent. Natuurlijk is dit een trekpleister voor alle toeristen en is er veel volk op het plein. Dit is iets dat je toch eens moet bezoeken in u leven, want de scheve Toren van Pisa en de Kathedraal zijn heel mooi en goed onderhouden. Maar achter de Kathedraal staat het Bastisterium en dit vinden wij persoonlijk prachtig. En wil je voor de thuisblijvers een souvenier meebrengen daar zal je zeker aan uw trekken komen, want het krioelt er van de kraampjes. Dus neem uw fotocamera mee en flitsen maar.

casal, julho 2009
Moet je een keer gedaan hebben.
sas en el
7,0
16.07.2009 Als je in Pisa bent moet je natuurlijk DE toeristische trekpleister een keer beklimmen. De toegangsprijs vond ik best prijzig is namelijk 15 euro per persoon. Nadat je de 297 trede naar boven beklommen hebt heb je wel een prachtig uitzicht. Nadat je 20 minuten boven heb rondgekeken mag je weer beginnen aan de afdaling.
TIP Laat je tas achter bij het verkooppunt van de toegangkaartjes want je mag hem niet mee naar boven nemen, kwamen wij pas achter toen we eindelijk na wachten naar boven mochten. Ze stoppen hem daar op vertoon van je kaartje gratis in een kluisje voor je.

casal, junho 2009
Bijzonder
Rob
9,0
23.07.2010 De Torre Pendente is toch wel heel bijzonder. Als je een beetje in de buurt van Pisa bent, moet je er gewoon naar toe. De toren staat op een heel bijzonder stukje Pisa: Campo dei Miracoli. Verder is Pisa niet zo veel, maar een paar uurtjes vermaak heb je toch wel.

15 avaliações
7,9

Mostrar pontuação e avaliações de:
Mostrar tudo (15)
casal (8)
Família com crianças (1)
Família com crianças pequenas (2)
Amigos (2)
Viagem de grupo (2)

Link do Zoover no seu website

Clique aqui para todas as opções de gadgets do Zoover

Enquete

Em qual país Europeu os cidadãos são mais acolhedores/amigáveis?