Hotel Kamandalu Resort & Spa***** em Ubud Bali

Data da chegada
Data da partida
Pessoas
A partir de R$ 276
A menor tarifa encontrada nas últimas 48 horas.
Nós pesquisamos todos os melhores Websites de viagens para encontrar os menores preços para você!

Avaliações Hotel Kamandalu Resort & Spa*****

7,6
Hotel Kamandalu Resort & Spa***** Ubud
57 avaliações
Adicionar avaliação

Você quer evitar desapontamentos nas suas férias em Hotel Kamandalu Resort & Spa*****?Então, olhe aqui as avaliações de Hotel Kamandalu Resort & Spa***** em Ubud, escritas por outros viajantes.
Hotel Kamandalu Resort & Spa obteve uma média de 9,3 dos 10, baseado em 57 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui você pode encontrar opiniões reais sobre Hotel Kamandalu Resort & Spa***** e outros dados úteis sobre as suas férias em Ubud. Depois, você pode encontrar 122 Fotos de férias de Hotel Kamandalu Resort & Spa***** no Zoover. Você ainda está pesquisando? Veja as acomodações em Indonésia. Veja todas as possibilidades para pernoitar em Bali. Compare Hotel Kamandalu Resort & Spa***** com as outras acomodações em Ubud.
Tamanho da letra: A A A

1 2 3 4 5 6 seguinte

57 avaliações de Kamandalu Resort & Spa*****

Amigos, novembro 2011
Paradijselijk mooi
k_elbertsen
9,0
23.01.2012 Het hotel is een plaatje. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien en zijn prachtig ingericht.
De buitendouche was een welkome bijkomstigheid.
De service van het hotel is uitmuntend.

casal, outubro 2011
Wauw, pure verwennerij !!
Linda
9,0
27.01.2012 Vanuit The Bali Khama Beach Resort & Spa in Benoa door naar dit hotel.
Wat een geweldig mooi hotel. Gebouwd in Balinese stijl; allemaal smalle straatjes met grote houten poorten. Achter elke poort schuilt eerst een mooie binnentuin, vanuit de binnentuin een super mooie en hele grote kamer, schitterende ruime badkamer met verzonken ligbad voor 2 pers., vanuit de badkamer naar buiten voor je buitendouche, 's avonds bloem & chocola op je kussen. Je hebt echt het gevoel in een villa te zitten'. Geweldig!
Zwembad uitstekend. Schoon en opgeruimd. Schitterende tuin [rijstvelden]. Personeel heel vriendelijk. Gratis internet. Ontbijt meer dan goed. Verder daar niet gegeten, voor het avondeten zijn we naar Ubud geweest. Gratis schuttlebus naar Ubud.
Super goed gegeten bij Ibu Rai Bar & Restaurant.
Ga vanuit het hotel de 3 uur durende mountainbike tocht doen, op je fietsie door het platteland en onverharde weggetjes, heel leuk.
Helaas zijn we hier maar 2 nachten daarna op naar Lombok.

casal, setembro 2011
Een zeer goed hotel
familie Ramon Ch
8,0
27.09.2011 Een zeer goed hotel met een uitstekende keuken, we hebben er drie nachten verbleven maar het hadden er best meer mogen zijn, zeer vriendelijk personeel,die steeds klaar voor u staan, ook zeer ruime en mooie kamer in een zeer mooie omgeving, een top hotel in een top omgeving,zeker de moeite om te verblijven voor mensen die een goed en rustig hotel willen en van kwaliteit houden

casal, agosto 2011
Super!!!
Richard & Monique
10,0
12.09.2011 Het eerste hotel tijdens onze Balireis en wat een goede keuze! Heerlijk rustig tussen de rijstvelden gelegen, erg fraaie hoteltuin, ontvangst was enorm gastvrij, service was prima, het personeel heel erg vriendelijk en klantgericht, kamer enorm ruim, kortom een prima aftrap voor onze reis. Er zijn dagelijks shuttles naar en van Ubud, maar ook kan er een taxi voor je worsen geregeld tegen een bescheiden tarief. We vonden het jammer dat we hier slechts 3 nachten konden blijven!

casal, julho 2011
Geweldig
Roel & Jeanne Hindr...
9,0
24.07.2011 Na een drukke Java rondreis overteek naar Bali en meteen naar Kamandalu. Fantastische ontvangst, een geweldig fijne en ruime kamer. Uitstekende plek om bij te komen, te genieten van de service, massages en geweldig eten. Opvallend goed is ook de persoonlijke aandacht van de medewerkers die na dag een al weten waar je voorkeur naar uitgaat en daar ook echt rekening mee houden. Kortom: geweldig en dus een echte aanrader.

casal, abril 2011
Buitenkant doet somber aan bij aankomst.
Eric
8,0
16.04.2011 Helaas werd er op het moment dat wij er verbleven behoorlijk wat onderhoudswerk uitgevoerd, met overdag aardig wat lawaai (niet echt ontspannen bij het zwembad liggen dus.....). Uitermate vriendelijk personeel en goede service. De kamers / de inrichting kunnen wel een opfrisbeurt gebruiken (o. a. schilderwerk) en zien er wat gedateerd uit. Complex ligt tussen de rijstvelden en naar het centrum gaan is te doen via busje van 't hotel of met een taxi (lopen is net iets te ver).
Leuk hotel voor een paar dagen.

casal, setembro 2010
Hemel op Aarde
r.salden
10,0
23.05.2011 Dit resort zal als rustpauze in onze Balireis, helaas maar kort hier verbleven.
Een woord : Hemels !!!!

Viagem de grupo, setembro 2010
Fantastische ligging
Ilonka
6,0
10,0
25.09.2010 Dit resort is een paradijs op aarde, het ligt midden in de rijstvelden. We hebben met een gids van het hotel een trekking door de rijstvelden gemaakt. Dit is echt een aanrader! Wat een geweldige ervaring, je moet wel goed ter been zijn, het zijn hele smalle en glibberige paadjes. Onze gids heeft zelfs nog een cobra gevangen! Gelukkig heeft hij hem daarna een kilometer van het pad vandaan weer los gelaten.
De kamers zijn heel groot en de open lucht badkamer was prachtig. Het is wel wat afgelegen, je moet een taxi nemen naar Ubud, hier hebben we heerlijk gegeten bij Nomad.

casal, agosto 2010
Paradijs
Hester
10,0
16.11.2010 Een echt honeymoon hotel. De villa is superromantisch, geen straf om binnen te zitten als het regent. Lekker ontbijt in ontbijtzaal met geweldig uitzicht. Wij waren in de droge periode, maar wel regelmatig regen gehad. Ook daar is het weer van slag. De omgeving is echt geweldig!Ubud is een leuke plaats. Hebben ook lekker gegeten bij Nomad (heerlijk eten en gezellig), Bekek Bengil (erg groot, maar wel mooie tuin). Ibu Rai Restaurant vond ik wel het meest geweldig. Balinese entourage, gezellig en heerlijk eten. Zeker doen als je van romantiek, rust en luxe houdt.

casal, julho 2010
Paradijs op aarde!
Monique
10,0
02.08.2010 Schitterend resort, meer kun je je niet wensen denk ik. Je moet wel van rust en natuur houden, prachtige grote kamers met hemelbed, luxe grote badkamer met rozenblaadjes bij aankomst in bad, lekkere buitendouche. De service is top, en ook de kleine extra,s wat ze doen zoals snoepjes op je bed, savonds extra gordijnen dicht maken en bed slaap klaar maken. Ook ontbijt en avond eten vonden wij erg goed, alhowel je natuurlijk ook naar Ubud zelf moet gaan ook een geweldige belevenis en heerlijk eten. Zou er zo weer heen terug gaan. !

57 avaliações
9,1
8,8
8,5
9,2
7,6

Mostrar pontuação e avaliações de:
Mostrar tudo (57)
casal (41)
Família (1)
Família com crianças pequenas (1)
Amigos (1)
Viagem de grupo (1)

1 2 3 4 5 6 seguinte

Link do Zoover no seu website

Clique aqui para todas as opções de gadgets do Zoover

Enquete

Em qual país Europeu os cidadãos são mais acolhedores/amigáveis?

Você é o proprietário?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário da acomodação. Clique aqui para mais informações