Parque de férias Dumoulin**** em Reijmerstok Limburgo(Bélgica)
Página inicial > Holanda > Limburgo(Bélgica) > Reijmerstok > Parque de férias Dumoulin****

Avaliações Parque de férias Dumoulin****

7,2
Parque de férias Dumoulin**** Reijmerstok
4 avaliações
Adicionar avaliação

Você quer evitar desapontamentos nas suas férias em Parque de férias Dumoulin****?Então, olhe aqui as avaliações de Parque de férias Dumoulin**** em Reijmerstok, escritas por outros viajantes.
Parque de férias Dumoulin obteve uma média de 8,2 dos 10, baseado em 4 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui você pode encontrar opiniões reais sobre Parque de férias Dumoulin**** e outros dados úteis sobre as suas férias em Reijmerstok. Depois, você pode encontrar 2 Fotos de férias de Parque de férias Dumoulin**** no Zoover. Você ainda está pesquisando? Veja as acomodações em Holanda. Veja todas as possibilidades para pernoitar em Limburgo(Bélgica). Compare Parque de férias Dumoulin**** com as outras acomodações em Reijmerstok.
Tamanho da letra: A A A

4 avaliações de Dumoulin****

Família com crianças pequenas, outubro 2011
Appartement is ongezellig, ligging is goed
J
7,0
5,0
7,0
5,0
31.10.2011 Het complex ligt, iets buiten het dorp, aan de weg naar Reijmerstok. De ligging dichtbij de weg is geen probleem. Geen geluidsoverlast. Om het complex ligt een ruim grasveld, er is een vrij uitzicht. Ons app had echter nauwelijks uitzicht, vanwege de kleine ramen (slechts aan 1 kant) en de hoek waarin het app lag. Dat maakt het app donker. Bovendien is de inrichting erg kil/kaal. Witte tegelvloer, weinig aankleding.

Plus:
-Ligging. Vanuit directe omgeving vertrekken er div wandelingen. Gulpen is vlakbij. Ideaal vanwege de supermarkt, die ook op zo open is
- App is schoon
-Bedden/matrassen zijn comfortabel

Min:
-Ongezellige, kille ruimte
-Geen wifi
-Alleen wc beneden,niet boven
-Geen afwasmachine
-Energiekosten apart betalen
-Zithoek met leren bank/rieten stoelen zit oncomfortabel
-Synthetische dekens, geen dekbedden
-Open trap. Nadeel: geluid+gevaarlijk voor jonge kinderen
- Bij aankomst geen ontvangst door eigenaar. Kwam later in de week wel geld innen.

Wij komen niet meer terug!

casal, junho 2011
Geweldige plek
rob en yvonne
9,0
13.07.2011 Geweldig, mooie appartementen, schoon, goede bedden, alles aanwezig wat je nodig hebt.Het enige minpunt is de verouderde info in de informatie map.
Hier kom je helemaal tot rust. Vriendelijke eigenaren.Voor kinderen en tieners is er weinig te beleven, maar voor ons 60+ is het een prima plek.
Rob en Yvonne

casal
Goed appartement
T. Fennema
8,0
02.08.2010 We zijn net een week in Dumoulin geweest.
Mooie omgeving en van alles te doen.
Aken, Maastricht, Luik - alemaal dichtbij.
Luik vonden we trouwens niet een mooie stad.
Dicht bij Gulpen. Dit is op de fiets te doen, als je tenminsten versnellingen op fiets hebt.
Het appartement is ook goed.
We zouden dit zo weer een keer boeken.

Viagem de grupo, junho 2010
Aanrader voor een korte vakantie
Ronald
9,0
28.09.2010 We hebben het er erg naar ons zin gehad, het complex is rustig gelegen en de appartementen zijn ruim opgezet, vrij modern en schoon. Goede bedden, we waren na een midweek lekker uitgerust. Eigenaar is vriendelijk, er is een zonneweide en je kunt voor je appartementje zitten in een klein, maar goed onderhouden voortuintje. Prachtige omgeving, Maastricht op nog geen 15 km en fantastische wandelmogelijkheden vanuit het huisje. Aanrader!

4 avaliações
8,5
7,3
7,2

Mostrar pontuação e avaliações de:
Mostrar tudo (4)
casal (2)
Família com crianças pequenas (1)
Viagem de grupo (1)

Link do Zoover no seu website

Clique aqui para todas as opções de gadgets do Zoover

Enquete

Em qual país Europeu os cidadãos são mais acolhedores/amigáveis?

Você é o proprietário?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário da acomodação. Clique aqui para mais informações