Data da chegada
Data da partida
Pessoas
Quartos
A partir de R$ 658
A menor tarifa encontrada nas últimas 48 horas.
Nós pesquisamos todos os melhores Websites de viagens para encontrar os menores preços para você!
Center Parcs De Eemhof*****
912 avaliações
Avaliações Parque de férias Center Parcs De Eemhof*****
Slingerweg 1, 3896 LD, Zeewolde
Você quer evitar desapontamentos nas suas férias em Parque de férias Center Parcs De Eemhof*****?Então, olhe aqui as avaliações de Parque de férias Center Parcs De Eemhof***** em Zeewolde, escritas por outros viajantes.
Parque de férias Center Parcs De Eemhof obteve uma média de 7,6 dos 10, baseado em 912 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui você pode encontrar opiniões reais sobre Parque de férias Center Parcs De Eemhof***** e outros dados úteis sobre as suas férias em Zeewolde. Depois, você pode encontrar 743 Fotos de férias de Parque de férias Center Parcs De Eemhof***** no Zoover. Você pode ver 15 Vídeos deParque de férias Center Parcs De Eemhof*****. Você ainda está pesquisando? Veja as acomodações em Holanda. Veja todas as possibilidades para pernoitar em Flevolândia. Compare Parque de férias Center Parcs De Eemhof***** com as outras acomodações em Zeewolde.
Por favor, aguarde um momento...
Infelizmente não existem comentários em Português para Center Parcs De Eemhof***** / Zeewolde. Você poderá adicionar uma avaliação.

Você visitou essa acomodação?

Tamanho da letra: A A A

8,2
7,7
7,2
7,4
Mostrar pontuação e avaliações de:
Família com crianças pequenas, maio 2013
"Vies"
A.G.P. Heijstek
1,0
1,0
6,0
20.05.2013 Als u kijkt naar de afnemen van opties, zoals de tennisbaan, bowlingbaan het waterfietsen hoeveel mensen gebruiken dit daadwerkelijk. Wij hebben tijdens ons verblijf alleen één keer iemand bij de bowlingbaan gezien. Ook geeft u een map met allemaal informatie, maar zonder prijslijst. In feite moet je eerst naar een balie om te vragen wat de prijs is, in plaats van dat iemand s'avonds keuzes kan maken. Daarnaast nodigen de eerder genoemde opties niet uit omdat ze 1) naar gebruikelijke maatstaven te duur zijn 2) slecht onderhouden zijn, er niet schoon uit zien en daardoor niet uitnodigen.

Wij hebben het huisje schoner achtergelaten dan dat het was opgeleverd. Ik heb er foto's van gemaakt. En door vlug stofzuigen kan één dingetje wel blijven liggen. Maar als er door het hele huis overal dingen liggen, op de tegels in de badkamer haren zitten, snot(bloed) zit, schimmel op een glas in de kast, de tafel niet recht blijft staan, etc

Família com crianças, maio 2013
"Prachtig verblijf in de Marine (VIP-huisje)"
Elke Vermeulen
9,0
13.05.2013 Wij verbleven met 2 50'ers, 1 30'er, 4 20'ers en 1 kind van 4 in de Eemhof.
De luxe VIP-huisjes aan de haven zijn prachtig om in te verblijven.
Je zit een beetje afgescheiden van de rest van het park en kunt in volle rust genieten van de haven en het uitzicht.
Het appartement was ruim genoeg voor 8 personen. Het is werkelijk zoals het omschreven wordt. Alleen jammer dat de muren na een jaar gebruik al vuil waren. Verder was alles proper bij aankomst en de bedden waren netjes opgemaakt.
De broodjes hingen iedere dag om 8h al aan onze deur zodat we vroeg aan het ontbijt konden starten.
Er zijn voldoende activiteiten voor jong en oud.
Het zwembad is prima in orde en goed onderhouden.
Bij minder goed weer biedt de 'Action Factory' toffe mogelijkheden zoals pool, bowling, ...
Restaurant Zuiderzoet is ook een aanrader.
Voor de Vip Cottages is het een goede prijs/kwaliteit (mits rekening te houden met onze vroegboekkortingen).
Wij raden dit park aan en gaan zelf zeker nog eens terug.

casal, 2013
"Verouderd park, hoeft niet meer voor ons"
Kurt
5,0
7,0
10.05.2013 De cottages zijn vernieuwd, maar blijven oud, zo is de indeling niet zoals het hoort. Ook buiten is alles oud, wel onderhouden maar oud! Het eten viel goed mee en het zwembad ook wel

Os melhores de preços de última hora Parque de fériasCenter Parcs De E...

maio 2013
"Mooie suites in de marinahaven"
Angela
8,0
13.05.2013 Wij hebben de vakantie doorgebracht in een 8 persoonsappartement in de marina vd Eemhof. Een ruim en mooi appartement. Mooi uitzicht.Het enige jammere was, dat de deuren moeilijk open gingen om iemand met een rolstoel of bv. een kinderwagen naar binnen te duwen. Goed schoon en goede bedden. 's ochtends lekkere broodjes aan de deur. Was echt de moeite waard.
Zwembad heel mooi, maar wel erg druk. Animatie prima, wanna be activiteiten waren helaas volgeboekt.

Amigos, maio 2013
"Mooi park"
Peeters
5,0
9,0
10.05.2013 Mooi park met uitstekende faciliteiten.

De huisjes zijn gedateerd en niet schoon, hoewel wij een "vernieuwd" premium 8 persoons huisje hadden.

Personeel vriendelijk alleen in het factory gedeelte stond geen ervaren personeel waardoor je wel heel lang op je drankje moest wachten.

Het zwembad is uitstekend en zeker druk in de vakantie maar dat is logisch. Ook het buffet restaurant is zeker een aanrader.

maio 2013
"Super leuke Centerparcs"
Sarah
7,0
12.05.2013 Heel mooi, je waant jezelf in Spanje of Frankrijk (bij goed weer ;) ) omdat dat zo een beetje het thema lijkt.
(Wij zaten in een hotelappartement met hotelservice dus) Het was een gezellig ontbijt waar je met veel hartelijkheid ontvangen wordt met een glimlach en een goeiedag! Een goed aanbod aan eten en drinken.
In de omgeving is de mooie Marina (ook van Eemhof), die dan weer een hele andere wereld laat zien. Beetje luxueuzer maar toch heel gezellig en voldoende activiteiten te doen. Daar hebben we bv. de boot genomen naar het charmante Authentieke Spakenburg. (Leuke geschiedenis uitstap met mooie musea, winkeltjes en niet te vergeten de overheerlijke kibbeling! :) )Het animatieteam is ideaal voor jong en oud, er valt altijd wat te beleven, veel variatie, ze zijn ook heel sympathiek, maken graag een babbeltje na de show! Met een dankjewel aan iedereen! En we komen zeker terug!

Família com crianças, abril 2013
"Prima week vakantie gehad."
Peter
9,0
21.05.2013 Vakantiepark De Eemhof in Zeewolde is fantastisch. Er is veel te zien en te doen in de omgeving (shoppen in Almere, Volendam en Spakenburg).

Família com crianças, abril 2013
"Back to the seventies!"
Vonnyb
4,0
4,0
7,0
29.04.2013 Het park heeft zoveel te bieden met name voor kinderen. Alles tip top in orde, van kinderboerderij tot game hal. Diverse restaurantjes, beetje duur soms maar goed te doen. Wij hebben het lekkerste gegeten bij het buffetrestaurant. Hadden ook elke dag ontbijtbuffet daar. Erg goed en uitgebreid.
Maar dan.... back to the 70ties.... De huisjes.... Of zoals Centerparcs dat noemt: cottages. Wat jammer dat ze het nodige gerenoveerd hebben. Ook de schoonmaak laat de wensen over. Mieren in huis is ook niet fris...
Al met al een leuk weekend gehad in de Eemhof.

Família com crianças pequenas, abril 2013
"Top week gehad"
jasper89
27.04.2013 Heerlijk midweekje gehad met onze dochter van 9 maanden

casal, abril 2013
"FIJN en net park"
d.ledeboer
10,0
25.04.2013 accom is netjes,omg en uitz is goed,rust buurt,persn is klantvren behz,prijs/kwalit is uitstknt,accom heeft restaur eetgel is prima,sta kamrs is goed wordt elke dag schoongem.kintvr weet ik niet.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 seguinte

Link do Zoover no seu website

Clique aqui para todas as opções de gadgets do Zoover

Poll

Você usa roupas apropriadas para um vôo?

Você é o proprietário?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário da acomodação. Clique aqui para mais informações