Hotel De Oringer Marke*** em Odoorn Drenthe

Data da chegada
Data da partida
Pessoas
A partir de R$ 91
A menor tarifa encontrada nas últimas 48 horas.
Nós pesquisamos todos os melhores Websites de viagens para encontrar os menores preços para você!

Avaliações Hotel De Oringer Marke***

7,8
Hotel De Oringer Marke*** Odoorn
59 avaliações
Adicionar avaliação

Você quer evitar desapontamentos nas suas férias em Hotel De Oringer Marke***?Então, olhe aqui as avaliações de Hotel De Oringer Marke*** em Odoorn, escritas por outros viajantes.
Hotel De Oringer Marke obteve uma média de 7,6 dos 10, baseado em 59 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui você pode encontrar opiniões reais sobre Hotel De Oringer Marke*** e outros dados úteis sobre as suas férias em Odoorn. Depois, você pode encontrar 36 Fotos de férias de Hotel De Oringer Marke*** no Zoover. Você ainda está pesquisando? Veja as acomodações em Holanda. Veja todas as possibilidades para pernoitar em Drenthe. Compare Hotel De Oringer Marke*** com as outras acomodações em Odoorn.
Tamanho da letra: A A A

1 2 3 4 5 6 seguinte

59 avaliações de De Oringer Marke***

casal, janeiro 2012
Leuk familie hotel
Ruud
6,0
8,0
07.01.2012 Heerlijk rustig hotel aan de weg in Odoorn.
lekkere kamer met zitbank en stoelen bij (kunst) open haard
Vriendelijke mensen in de bediening
3 gangen menu bij het hotelarrangement was wat simpel.

casal, novembro 2011
Geen Service
KH
6,0
8,0
14.11.2011 Toen we aankwamen moesten we erg lang wachten voordat we geholpen werden want de baliemedewerksters waren druk met privégesprekken. We kregen de sleutel, het was een mooie kamer met een kleine badkamer zonder bad.
Om 17.00 gingen we naar de balie om te vragen of we de bowlingbaan konden reserveren, toen werd ons gezegt dat we met een half uur maar terug moesten komen want de baliemedewerksters waren nu druk met andere dingen voor het diner, dit vonden wij erg onvriendelijk.
Het ontbijt was heerlijk.

casal, outubro 2011
Neem geen genoegen met kamer 8!
Visscher
5,0
10,0
16.10.2011 Wij hadden begin sept. een deluxe kamer gereserveerd Bij aankomst kregen wij de sleutel van kamer 8. Binnengekomen zagen wij een aanrechtblokje en een balie met verlichting erboven. Een 1-persoonsbed met daarnaast een vouwbed tussen de kastjes gepropt. Als je de foto's van het hotel bekijkt, zie je dat ze de schoonheidssalon hebben leeggehaald en daar wat bedden in hebben gegooid! Op de gang bij de kamer zie je ook een wachtzitje en vitrines voor de schoonheidssalon. Bij de receptie ons beklag gedaan, wij hadden immers een deluxe kamer gereserveerd! Het hotel zit vol, zei de mevr achter de balie, wanneer heeft u geboekt dan? Dat maakt toch niet uit, wij hebben toch gereserveerd en u heeft de reservering toch goedgekeurd!! Einde van het verhaal is dat er mensen eerder weggingen, en 's avonds om acht(!) uur hadden we eindelijk onze kamer. Dit was een mooie kamer, alleen is het hotel erg gehorig en de badkamer erg klein.

Os melhores de preços de última hora HotelDe Oringer Marke*** no:

Família com crianças pequenas, outubro 2011
Prima hotel
Hendries
8,0
09.10.2011 Een gezellig , verzorgd hotel met mooie grote kamers en een ruime badkamer. Zeker z'n 3 sterren meer dan waard.
Vriendelijk personeel, een gezellige leeshoek, mooi restaurant, groot terras en... heel lekker eten. Een heel goed uitgangspunt om te fietsen, te wandelen of te winkelen in b.v. Emmen, Hoogeveen of Assen. De omgeving noodt uit tot het genieten van al het natuurschoon wat Drenthe biedt. Helaas moesten wij ruim een uur wachten op het voorgerecht en daarna nog een uur op het nagerecht. Wel gecompenseerd met een gratis drankje, maar toch jammer als je je 40-jarig huwelijksfeest viert met je kinderen. Kennelijk ging er iets mis in de keuken.

casal, setembro 2011
Uren gewandeld
Dhr. D. Niezing
9,0
05.10.2011 We hebben dit weekend uren gewandeld vanuit Odoorn. Via de eigenaar een wandelkaart ontvangen met koppelbare wandelingen naar het grote heideveld mat de schapen. Een tweede wandeling ging naar een prachtig theehuis midden in het bos en via een andere route weer terug. (zelfs in de winter open) Prima keuken en helemaal niet duur!

casal, agosto 2011
Prachtige fietsomgeving,zeer comfortabel hotel
fam. Wardenberg
8,0
02.09.2011 mooi gerenoveerd hotel, gezellige gemoedelijke uitstraling. Keurige kamers , goed schoon, lijken wel nieuwe badkamers en meubilair. Uitstekende keuken en betaalbaar, vriendelijk personeel, bijzonder leuke bowlingbaan, vanuit Odoorn kun je alle kanten op fietsen. Naar Orvelte, Borger, Rolde, Eext, Schoonoord, Sleen, Emmen, Ter Apel. Het hotel heeft veel fietsroutes ter beschikking. Tijdens een regendag kregen we een autoroute. Prijs meer dan waard!

casal
Leuk hotel met vriendelijk personeel
fam p de haan
7,0
30.07.2011 leuk hotel,we hebben lekker gefietst en gewandelt,het eten was prima.jammer dat teletekst het niet deed op onze televisie.

Viagem de grupo
Erg gemoedelijk en vriendelijk hotel
Henny Surendonk
8,0
29.05.2011 De Anbo-Dronten heeft een midweek doorgebracht in dit hotel. Wij waren met 26 oudere mensen en
hebben het prima naar ons zin gehad. Wij zijn in de watten gelegd door Klaas-Jan en alle medewerkers/sters. De uitstapjes waren prima verzorgd. Het eten is voortreffelijk, en de sfeer ook. Een aanrader, zeker voor de 'oudere' jeugd!

casal, abril 2011
Mooi fietshotel!
G.Barents
8,0
24.05.2011 een prachtig fietshotel met veel fietsroutes door het mooie bos van drenthe. wij kunnen het fietsen zelf niet zo lang volhouden, dus werden er mooie elektrice fietsen geregeld met opladers en al. zo konden we dus toch nog heerlijk fietsen.
ook grote ruime kamers(ook voor invaliden) met goede badkamers. ook het eten was er erg lekker! al met al dus een topvakantie!

casal, março 2011
Leuk voor een weekendje!
Anja
7,0
07.03.2011 Wij zijn hier een paar dagen geweest en ons is het zeer goed bevallen. Het is wat verouderd, maar het heeft wel uitstraling. Het zit midden in het dorp.
Wij hebben hier alleen het ontbijt genuttigd en dat is goed. Verschillende soorten brood (wel gewoon brood en afentoe ene luxe broodje), ontbijtkoek, beschuit, veel soorten beleg. Je kan ook voor de yoghurt met muesli gaan.
De omgeving is erg mooi. Je hebt veel wandel- en fietsroutes. Dagje Emmen is ook aan te raden.
De douche is klein, maar net nieuw denk ik. Hij ziet er nog heel goed uit.
Het is ons goed bevallen hier.

59 avaliações
8,2
7,8
8,0

Mostrar pontuação e avaliações de:
Mostrar tudo (59)
casal (35)
Família (5)
Família com crianças pequenas (1)
Amigos (3)
Viagem de grupo (4)
Sozinho (2)

1 2 3 4 5 6 seguinte

Link do Zoover no seu website

Clique aqui para todas as opções de gadgets do Zoover

Enquete

Em qual país Europeu os cidadãos são mais acolhedores/amigáveis?

Você é o proprietário?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário da acomodação. Clique aqui para mais informações