Página inicial > Europa > Holanda > Drenthe > Aalden > Parque de férias Landal Aelderholt

Avaliações Landal Aelderholt

7,2
7,3
Pontuação
Adicionar avaliação

Você quer evitar desapontamentos nas suas férias em Parque de férias Landal Aelderholt?Então, olhe aqui as avaliações de Parque de férias Landal Aelderholt em Aalden, escritas por outros viajantes.
  • Previsão do tempo
  • Parque de férias informação
  • Avaliações (0)
  • Mapa
  • Fotos (29)
  • Vídeos (6)
  • Dicas (0)
Infelizmente não existem comentários em Português para Landal Aelderholt / Aalden. Você poderá adicionar uma avaliação.

Você visitou essa acomodação?

Tamanho da letra: A   A   A

PT (3)
ES (0)
EN (0)

Família com crianças pequenas, agosto 2010
Mooi park met perfecte ligging.
Th.W. de Haas Th.W. de Haas
10,0
8,0
03.09.2010 Een perfect onderhouden en schoon park waar we met een kind van 8 maanden erg genoten hebben. Een mooi en niet te druk zwembad. Mooie midgetgolfbanen en genoeg speelmogelijkheden voor ook wat oudere kinderen. Een aanrader.

Família com crianças pequenas, agosto 2004
Erg leuk centrum voor de kinderen
marissavugts marissavugts
10,0
9,0
01.09.2010 De huisje waren niet echt groot maar wel vrijstaand. Het centrum van het park was erg leuk, veel te doen voor de kinderen. Omgeving is ook prima, zoals overal wel in Drente.

mooi verzorgt park
monique monique
8,0
01.09.2010 volop prive, veel ruimte rondom het huisje.
Wij hadden een 6 pers huisje met 4 pers..was goed schoon gemaakt,de bedden waren ook oke, enigste opmerking aan het huisje was de badkamer...iets verouderd en miste een thermostaat kraan, is wel een vereiste met kleine kinderen....durfde mijn dochter niet alleen onder de douche te zetten..verder geen opmerkingen was een perfect huisje..
de omgeving is mooi...animatie voor de kinderen genoeg..jammer dat je voor vele activiteiten moet betalen, ook al is het maar een klein bedrag na twee weken tikt het aardig door. zwembad keurig en zeer netjes, onze kinderen gingen er elke dag met erg veel plezier na toe.
restaurant netjes, vriendelijk personeel, over heel het park moet ik zeggen..leuk kinderbuffetje..tweede x eten was zelfs gratis...mooie speeltuin en in de omgeving ook genoeg tedoen...moetwel zeggen dat wij het park niet veel hebben verlaten

Família com crianças, novembro 2009
Niks mis mee
Martin_Wieland Martin_Wieland
7,0
31.08.2010 Redelijk ruime huisjes, veel privacy, inrichting inderdaad ietwat gedateerd. Wij hadden 3 bungalows vlak bij elkaar gehuurd en die waren allemaal keurig schoon. Bij slecht weer wel veel plassen en modderpoelen op de onverharde paden. Mooie, grote centrale recreatiehal met winkel, receptie, snackbar, zwembad. Direct toegang tot golfterrein. De omgeving nodigt uit tot wandelen en fietsen. Heerlijk nononsense gegeten in het Wapen van Aelden en wat luxer bij Restaurant Adema waar nog ouderwets gekookt wordt. Het restaurant op het park vonden we op zich wel goed, maar vrij duur voor het gebodene.

Família com crianças pequenas, agosto 2010
Leuk voor families met jonge kinderen
De familie Boelhouwer uit... De familie Boelhouwer uit...
9,0
30.08.2010 Park is een tweede bezoek meer dan waard al is de inrichting van ons huisje 59 ietwat gedateerd. De zachte bedden en zitbanken zijn niet onze smaak maar er mee door. Gedurende de week kwam men ongevraagd de televisie vervangen wat een aangename verrassing was voor ons. De service van de medewerkers is prima.

Família com crianças pequenas, 2010
Geweldig ook voor de tweede keer
Ewald de Groot Ewald de Groot
9,0
27.08.2010 Landal Aelderholt biedt nette huisjes met een vrije ligging. Dit geeft een heerlijk gevoel van rust.

Prijs/ kwaliteit slecht
gng gng
4,0
6,0
4,0
7,0
23.08.2010 Wij hebben voor 11 nachten de zomervakantie hier in Aelderholt geboekt. Vorig jaar waren we in landal greenparcs hoog vaals en dat was echt super.
Hier hadden we echter een kindercottage geboekt zodat dat de kinderen vlakbij ons huisje in de speeltuin konden spelen.
Een kinder cottage biedt echter weinig meerwaarde. Het speelgoed was oud en de speeltuin viel ook tegen een schommel wipkip glijbaantje en klimrek. We hadden er in ieder geval hele andere verwachtingen van. De huisje van Vaals waren veelruimer en moderne dan deze huisjes.
De badkamer is sterk verouderd en de slaapkamers zijn klein vergeleken met ander park.
Het was een 6 pers. huisje maar ik ben blij dat we er maar met z'n vieren in verbleven.
De gootsteen was bij ons verstopt en na 1 melding kwam gelijk dezelfde dag al een monteur dat was een goeie service. speeltuin zowel binnen als buiten bij het restaurant leuk. Zwembad klein maar voor onze kinderen prima (3 en 4 jaar).
Prijs kwaliteit van huisjes is gewoon slecht

Família com crianças, agosto 2010
Heerlijk park
Fam op 't Hofq Fam op 't Hofq
8,0
21.08.2010 Heerlijk rustig park, goed onderhouden.
We zaten in een 8 persoonshuisje waar het enigst nadeel van was dat er maar 1 toilet was. Heerlijke omgeving om te fietsen.

Família com crianças pequenas
Prima vakantie!
Joyce Joyce
8,0
21.08.2010 Wij zijn net terug van een week vakantie en hebben erg genoten van onze vakantie hier. Wij zaten in een 6 persoonshuisje, huisje was wel wat gedateerd, maar netjes en schoon. Mooie ligging in de bossen. Het park is zeer geschikt voor jonge kinderen. Animatie team was leuk, er werd veel georganiseerd. Vriendelijk personeel en we hebben heerlijk gegeten in het restaurant. Aanrader is de pannenkoek boerderij ('t Hoes van Hol-An) in Aalden, heerlijke pannenkoeken. Onze kinderen hebben zich prima vermaakt! En in de omgeving genoeg leuke dingen voor een dagje uit. Dierentuin Emmen is ook een aanrader.

Família com crianças, outubro 2007
stappen in emmen
gertjan en hetty gertjan en hetty
6,0
8,0
18.08.2010 gelukkig ligt het park vlak bij emmen want in de buurt van het park weinig te beleven
maar je kunt er lekker eten

Pontuação
226 avaliações
7,9
7,8
7,4
8,3
7,2
7,3

Mostrar pontuação e avaliações de:
  Mostrar tudo (226)
casal (24)
Família (58)
Família com crianças (14)
Família com crianças pequenas (79)
Amigos (13)
Viagem de grupo (3)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 seguinte

Buscar
Link do Zoover no seu website Copiar o link abaixo

Clique aqui para todas as opções de gadgets do Zoover
Enquete

Qual é a sua maior irritação no aeroporto?

Você é o proprietário?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário da acomodação. Clique aqui para mais informações