9,0
01.09.2010
Landal het Vennebos in hapert is een heel leuk park voor gezinnen met jonge kinderen. Wij waren hier in de zomervakantie voor de 2e keer met onze 3 kinderen ( 6 jaar en 2 van 2 jaar). We hebben ons goed vermaakt in het subtropisch zwemparadijs met golfslagbad, voor de kleinsten was er een jungle-kinderbad en voor onze oudste was er een wildwaterbaan en verschillende glijbanen. De plaza is ook erg leuk, mooi terras, diverse goede restaurants, bowling, goede supermarkt, en een leuk overdekt speelparadijs. Het kinderhofje is bij de kinderboerderij en daar worden allerlei leuke activiteiten aangeboden voor kinderen vanaf 3 jaar.Ook zijn hier op het park Puk & Pelle aanwezig en Beer Bollo. Puk & Pelle zie je regelmatig in het park en organiseren ook allerlei leuke dingen voor de kinderen zoals een bingo, de snuiterfuif en ook een pararde over het park. De bunglows liggen in de bossen en zijn in goede staat, niet heel luxe, maar alles is aanwezig en alles is schoon. Wij komen zeker terug.
9,0
31.08.2010
erg leuk park maar de huisjes kunnen een opknapbeurt gebruiken
8,0
31.08.2010
Net terug van een weekje vakantie op het vennenbos met 3 jonge kinderen van 1 tot 7 jaar en opa en oma en we hebben een erg leuke vakantie gehad ondanks het slechte weer
De kinderen hebben zich prima vermaakt in het waterparadijs en bij alle activiteiten bij de kinder/knutselclub
We komen vast en zeker terug
Bedankt van Fam R Janssen
8,0
31.08.2010
Heerlijke plek om daar te verblijven.
Leuke plek om te fietsen of te wandelen.