avaliação do hotel Atrações Walt Disney World avaliação Orlando

Não há informação de endereço disponível para Walt Disney World

Walt Disney World Orlando
23 avaliações
Adicionar avaliação

Você quer saber o que os outros acharam de Walt Disney World em Orlando? Nesta página você encontra as avaliações de Walt Disney World.
Você gostaria de saber o que as outras pessoas acharam de Walt Disney World em Orlando? Dê uma olhada nos comentários de Walt Disney World nesta página. Você pode ver 145 Fotos de férias de Walt Disney World. Há 1 Vídeos de Walt Disney World. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em Estados Unidos da América. Aqui você encontra todas as possibilidades para pernoitar em Flórida. Veja todas as acomodações nos arredores de Walt Disney World em Orlando.
Tamanho da letra: A A A

23 avaliações de Walt Disney World

Família com crianças pequenas, janeiro 2012
Magic Kingdom en Apcot
Cindy Groen
10,0
29.01.2012 Wij zijn in bovenstaande parken geweest en die waren beide super. Heel verschillend maar heel erg leuk, ook voor onze kleine kinderen (4 en 5 jaar). Aangezien wij in januari waren, was het weer heerlijk en niet heel druk, aanrader!!

Família com crianças pequenas, outubro 2011
Magic Kingdom!!
bloemiez
10,0
09.11.2011 Prachtig park, super!!

Let the Memories Begin!! En zo is het echt!!

Família com crianças, setembro 2011
Fantastische Parken met voor iedereen wat
Liesbeth
9,0
31.10.2011 Walt Disney World Orlando Florida bestaat uit 4 parken en 2 waterparken en downtown Disney. De parken hebben allemaal hun eigen karakter. Magic Kingdom het oudste en traditionele park. Epcot, future world and world showcase (veel landen presenteren zich hier). Hollywood Studio's waar de Disney films terugkomen. En Animal Kingdom waar de echte dieren centraal staan. De parken en de attracties zijn helemaal gethematiseerd, ook de castmembers zijn aangepast aan het thema en hebben allemaal de Disney glimlach. Veel shows en elke avond is er wel een vuurwerkspectakel in 1 van de parken. Vervoer tussen de resosrt/parkeerplaats gaat met bussen, want de afstanden zijn behoorlijk groot. Er zijn ca 15 resorts op het terrein in diverse prijsklassen.

casal, junho 2011
Echt een magisch verblijf
Brys K.
10,0
02.09.2011 Dit was ons huwelijksreis. Vanaf de eerste dag dat we daar waren, was het al bingo. Wij zijn echte Disneyfans en wij waren zo blij met alles ginder. Het domein is echt waar heel heel groot. De 4 pretparken zijn zeker de moeite om eens te bekijken en de attractie's ? Tja het blijft Disneyworld, dus helemaal niet zo intens, maar toch wel heel knap. Wij sliepen in "All Stars Movies Hotel" en dat was ook een heel leuk hotel en gezellig. Als je twijfelt om te gaan, niet doen. Het is zijn geld dubbel en dik waard. Hiertegen is Parijs echt niks!

Família com crianças pequenas, dezembro 2010
Ga niet in de kerstvakantie
Frank
7,0
24.12.2010 De 4 parken van Disneyworld zijn leuk om te bezoeken maar ga er niet in de kerstvakantie naar toe, het is er veel te druk. Wachttijden van 90 minuten of meer zijn geen uitzondering voor veel attracties en zelfs de fast passes zijn begin van de dag al grotendeels uitgegeven tenzij je er 's avonds ook nog bent en dan tijd hebt. Ook vroeg arriveren helpt niet echt.

Reken verder op stevige prijzen voor matig eten, wie slim is neemt zelf sandwiches oid mee.

casal, setembro 2010
1 grote droom
Gino
16.10.2010 disney world is 1 droom van het begin tot het einde

je beleeft in alle parken een magische tijd die je nergens anders zo kan beleven. dit zijn de parken die wij gedaan hebben :

- animal kingdom : dierenpark van disney met enkele leuke attracties en shows
- epcot : vooraan in het park vindt je allerlei attracties met themas als ruimte en de toekomst en achteraan is het park verdeeld in allerlei kleine landen zoals mexico,canada,frankrijk en elk land zijn specifieke zaken
- hollywood studios met de decors van de films enzo
- magic kingdom: het grootste park met de lichtjesparade en vuurwerk savond
- disney's blizard beach : waterpark dat uit een skiberg nagemaakt is. leuke glijbanen waar je op verschillende manieren doorkan

savonds kon je dan nog naar disney downtown waar je verschillende winkels en bars vindt

verschillende dingen zijn zo knap dat je het zelf moet zien om het te begrijpen, moeilijk om te beschrijven met woorden

Família com crianças pequenas
Peter K.
10,0
13.08.2010 De absolute top in attractieparken.
Wij zijn er in juli 2010 geweest, het was er nogal warm ( 35 C...)maar verder is het er gewoon fantastisch tot in ieder detail.
Wij hadden ons bezoek bepaald volgens de 'Crowdcalendar", en hebben het park gelopen volgens een plan uit "The 2010 unoficial Walt Disney World Guide", we hoefden nergens langer dan 10 minuten te wachten, heerlijk!
Bij de opening om 09.00 aanwezig, 12.00 terug naar het nabijgelegen ( niet Disney) hotel, 16.00 terug in het park tot 22.00, vuurwerk gezien, en zoon van 5 hield dit perfect vol!

casal, maio 2010
The Happiest place on Earth!
DHG
10,0
05.02.2012 Walt Disney world is geweldig! Wij verbleven 10 dagen op het resort en hadden nog tijd te kort om alles te doen. Wanneer je alle pretparken en Downtown disney heb gedaan ga dan ook eens kijken bij Disney's Boardwalk en alle hotels die daar staan. Ook een potje minigolf bij een van de minigolfbanen van Disney is heel erg leuk!

Família com crianças pequenas, abril 2010
Disney
Jolanda
10,0
05.02.2012 Fantastisch, te gek!!!! Vriendelijk personeel, willen je graag helpen, lange wachtrijen is goed te doen, wel moet je bij veel atracties je waardevolle spullen in kluisjes doen (eigenlijk best veilig)

casal, novembro 2009
Geweldig voor jong en oud
Jan
9,0
22.01.2011 In Disney World is alles perfect voor elkaar; alles is schoon en het personeel is vriendelijk. In de ochtend en later in de middag kun je redelijk snel min een attractie, tussen 11 en 4 is de wachttijd wel behoorlijk. Park is zowel voor kinderen als volwasssenen een leuke dag uit. Meer dan een dag is niet nodig, of je moet persé alle attracties willen doen. Blijf zeker voor het vuurwerk dat elke avond plaatsvindt!

23 avaliações
9,4

Mostrar pontuação e avaliações de:
Mostrar tudo (23)
casal (8)
Família com crianças (4)
Família com crianças pequenas (7)
Amigos (1)
Viagem de grupo (2)
Sozinho (1)

Link do Zoover no seu website

Clique aqui para todas as opções de gadgets do Zoover

Enquete

Em qual país Europeu os cidadãos são mais acolhedores/amigáveis?