avaliação do hotel História & Cultura Ground Zero avaliação Cidade de Nova Iorque

Avaliações Ground Zero

+1 212 209 3370

Ground Zero Cidade de Nova Iorque
10 avaliações
Adicionar avaliação

Você quer saber o que os outros acharam de Ground Zero em Cidade de Nova Iorque? Nesta página você encontra as avaliações de Ground Zero.
Você gostaria de saber o que as outras pessoas acharam de Ground Zero em Cidade de Nova Iorque? Dê uma olhada nos comentários de Ground Zero nesta página. Você pode ver 30 Fotos de férias de Ground Zero. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em Estados Unidos da América. Aqui você encontra todas as possibilidades para pernoitar em Estado de Nova Iorque. Veja todas as acomodações nos arredores de Ground Zero em Cidade de Nova Iorque.
Tamanho da letra: A A A

10 avaliações de Ground Zero

Família com crianças, maio 2011
Als je er bent, wil je zo snel mogelijk weer weg
Il Quadrifoglio
6,0
09.09.2011 Ground Zero is 10 jaar geleden gemaakt. Gruwelijk.
Het is nog steeds één grote bouwput en er valt door de hoge omheining weinig te zien behalve bouwkranen en het bouwverkeer dan. Even naar het metrostation aan de voet van die bouwput gelopen. Alles trilt, jak.
Gauw door naar Century 21 voor de laatste koopjes en om dit snel te kunnen vergeten.

Família com crianças pequenas, 2011
Birgit
9,0
13.03.2011 Ground Zero, wat valt er nog over te zeggen. De plek des onheils is bijna angst aanjagend. Sta je daar tussen al die hoge gebouwen op de kale plek en in je hoofd gaat alleen maar om hoe het hier geweest moet zijn. Iedereen kent de beelden wel, echt verschrikkelijk! Wel hebben wij ons moment genomen om er hier ter plekke bij stil te staan.

Família com crianças, 2010
Bouwput
Max
5,0
17.11.2010 Had toch wel iets meer verwacht van de Amerikanen . Het is een bouwput en er is een kleine winkel / memorial gebouw 2 straten verder .

casal, março 2010
Kippevel
thomas.bernard
8,0
06.04.2010 Ground zero is een plek die iedereen kippevel geeft. De gigantische bouwput is het best te zien vanaf de 1e etage van het World Financial Center. Hier kun je vanuit de hal direct op de oorspronkelijke plaats van de Twin Towers kijken. Aan de zijkant (Libertystreet) is een museum gevestigd, waarbij iedereen wordt overladen met foto's, beelden en originele stukken van de vliegtuigen ed. die veel emotionele gevoelens oproepen. Dit is een plek om te bezoeken om het nooit te vergeten..... Je begrijpt dan in één keer waarom er zulke scherpe controles zijn.

casal, setembro 2009
Heftig
MarcenMo
8,0
31.01.2010 Op dit moment is Ground Zero een grote bouwput, waarop nu de Freedom Towers gebouwd gaan worden. Wij zijn rondom Ground Zero gelopen en het voelt toch erg onwerkelijk om langs deze plek te lopen. Als je vanaf Century 21 (shoppingmall) kijkt, zie je hoe omvangrijk de twin towers geweest moeten zijn en hoe groot het gapende gat is en wij werden er toch wel erg stil van. Wij waren net na 11 september in New York en overal lagen bloemen en kaarsen, stille herinneringen aan de grootscheepse ramp die hier heeft plaatsgevonden. Met alle gebouwen erom heen, konden we ons niet voorstellen wat er gebeurd zou zijn als de towers niet recht naar beneden waren ingestort. Nadat we rond ground zero gelopen waren, zijn we naar het memorial museum gegaan. Echt een bezoek waard, wij waren vooral aangedaan door het verhaal van een vrijwilligerster die haar zoon verloren had bij de ramp, hij was glazenwasser geweest bij the wtc.
Achteraf vonden wij het allemaal wel te heftig voor een eerste dag New York.

casal
Piete Poeske
10,0
08.05.2008 Hebben volledig rondom gelopen. En het moet verschrikkelijk geweest zijn wat er hier allemaal gebeurt is. Het is momenteel een bouwput, maar hier en daar heb je kans om toch fotos te maken. Ga zeker naar het museum vlak aan de bouwput. Daar liggen allemaal resten en prullen die overgebleven zijn uit deze tragedie.
De gids haar zoon was trouwens een brandweerman die het niet overleefd had... heel aangrijpend!

Família
ron collewijn
10,0
24.02.2008 wij waren er in Sept 07 en gaan in Mei 2008 weer naar NY.
zeker weer een bezoek aan Ground Zero.
TIP.... ga naar de Mac Donalds op de hoek bij GZ als je op de eerste verdieping van het restaurant bent heb je een magnefiek uitzicht op het terrein en de werkzaamheden,je kunt dan bijzondere en indrukwekkende foto,s maken..

Amigos, setembro 2007
Jahla
10,0
29.12.2009 Loop ook even binnen bij Saint Pauls Chapel, het is niet ver. Door een wonder is dit kerkje ontsnapt aan verwoesting. Het dateert uit 1766 en is de oudste kerk van Manhattan. Altaars met foto's en brieven en allerlei over de slachtoffers van de 9-11 ramp te bekijken. Indrukwekkend.

casal
Joost en Dorien
10,0
08.09.2007 Heel apart om hier te lopen... je voelt het verdriet die daar moet zijn geweest op 11 september 2001. Het is echt nog een bouwput, maar er word hard aan gewerkt. Je kunt ook een tour doen met vrijwilligers die hun ervaring vertellen.

casal, fevereiro 2004
Rene
7,0
30.05.2010 Als je in 1998 bovenop het WTC gestaan hebt en je komt in 2004 terug en ziet alleen een groot gat in de grond, samen met de vele TV beelden die je gezien hebt over 9/11, dan is dit zeer indrukwekkend. Hier begrijp je werkelijk waarom er gevochten wordt tegen terrorisme.

10 avaliações
7,9

Mostrar pontuação e avaliações de:
Mostrar tudo (10)
casal (5)
Família (1)
Família com crianças (2)
Família com crianças pequenas (1)
Amigos (1)

Link do Zoover no seu website

Clique aqui para todas as opções de gadgets do Zoover

As melhores acomodações em Cidade de Nova Iorque

Enquete

Em qual país Europeu os cidadãos são mais acolhedores/amigáveis?