avaliação do hotel História & Cultura Empire State Building avaliação Cidade de Nova Iorque

Avaliações Empire State Building

Não há informação de endereço disponível para Empire State Building

Empire State Building Cidade de Nova Iorque
14 avaliações
Adicionar avaliação

Você quer saber o que os outros acharam de Empire State Building em Cidade de Nova Iorque? Nesta página você encontra as avaliações de Empire State Building.
Você gostaria de saber o que as outras pessoas acharam de Empire State Building em Cidade de Nova Iorque? Dê uma olhada nos comentários de Empire State Building nesta página. Você pode ver 36 Fotos de férias de Empire State Building. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em Estados Unidos da América. Aqui você encontra todas as possibilidades para pernoitar em Estado de Nova Iorque. Veja todas as acomodações nos arredores de Empire State Building em Cidade de Nova Iorque.
Tamanho da letra: A A A

14 avaliações de Empire State Building

Família com crianças, abril 2011
Mooiste uitzicht over de stad
Linda
9,0
06.05.2011 Een van de mooiste gebouwen in New York is The Empire State building dus je moet ook Top of the Rock doen.Vanaf daar heb je weer mooier uitzicht over Central Park.
City pass heeft beide gebouwen in het pakket. Rond 18:30 lekker rustig.

Família com crianças, 2010
Mooi uitzicht over NYC !
Max
8,0
17.11.2010 Zeer mooie uitzichten vanaf de 86ste en 102de ( +15 USD ) verdieping . Het kan wel hard waaien . Er zijn hekken rond geplaatst zodat je mooie foto's kan maken . Vermeid lange rijen door later te gaan 21.00 - 02.00 . Het personeel is wel niet zo vriendelijk

Família com crianças, março 2010
Druk druk druk
dubbel-m65
24.11.2011 We hebben de avond-bezichtiging gedaan die pas 's nachts eindigde, zo druk was het. En het was nog niet eens de topdrukte zoals in het hoogseizoen het geval is. Op zich heel mooi uitzicht, mits je geen 10 rijen aan lichamen voor je hebt om het uitzicht überhaupt te kunnen bewonderen.....je moest om nog enigszins een blik te kunnen werpen op het uitzicht, je arm heel hoog houden met je camera in je hand en zo op goed geluk wat foto's maken. Het duurde bijna 4 uur !! om boven te komen en ook nog eens ruim anderhalf uur om beneden te komen. Het was één lange file omhoog en weer naar beneden. Het "leukste" was nog de snelle lift waar je in opgepropt stond.....Vreselijk en nooit weer. Jammer !!

casal, fevereiro 2010
S'avonds mooi uitzicht
anenroy
8,0
17.05.2010 Vooral s'avonds een mooi uitzicht op de lichtjes van New York. Overdag is the Top of the Rock beter omdat het daar veel relaxter is, veel minder druk. 20 dollar entree is veel te veel.

casal, dezembro 2009
Absolute aanrader
Sabine
9,0
09.01.2010 Het Empire State Building is een absolute aanrader bij een reis naar New York. 1 tip is hier wel op zijn plaats: wij dachten slim te zijn door vooraf tickets te boeken bij de reis. Dat hoef je niet te doen: je staat net als ieder ander in de rij voor de kassa, om je voucher om te zetten naar een ticket! Onze voucher was bovendien slecht te interpreteren door de medewerkster, dus stonden we 5 min langer aan de kassa...ook moet je door de security en daar moet iedereen doorheen.
Geloof die mensen buiten de deur niet als ze zeggen dat je daar tickets kunt kopen zonder in de rij te hoeven staan, dat is verkooppraat!
Nog een tip: als je tijd ervoor hebt: boek Top of the Rock ook (Rockefellar), doe de ene overdag en de andere 's avonds.
Goed aankleden in de winter: boven op het dak is het koud!

Sozinho, agosto 2009
Geweldig hoogtepunt
chantal
9,0
08.11.2010 mooi hooog en geweldig om is naar beneden te kijken vanaf het hoogste puntje vooral aals het donker is en alle lichten de stad verlichten.. super ervaring

been there, done it!!!

Sozinho, janeiro 2009
Geweldig uitzicht
jessica
9,0
30.11.2009 de Empire Statebuilding is een imposant gebouw. Het uitzicht op het dak is echt geweldig. het is heel erg leuk om vanuit zo'n hoog gezichtspunt de stad te zien.

Frank
9,0
31.12.2008 Ga wel vroeg! Om 9.15 uur naar binnen, 9.30 uur gaat de eerste lift omhoog. Schitterend uitzicht!!

cynthia en frank
9,0
30.06.2008 Wij hebben de empire state building 's morgens bezocht - geen rijen en niet aanschuiven. Op 10min boven. De toegang zat in ons ticket van de hop on - hop off bus. Heel mooi uitzicht.
bezocht 28/05 - 01/06/08

Jessica
9,0
19.10.2007 Wij hebben vorige week een bezoek gewacht aan ESB. Je bent voordeliger uit als je van te voren in Nederland een New York Pass koopt. De pas kost ongeveer 30-35 euro en je hebt gratis entree tot meer dan 40 attracties en kortingen op heel veel winkels restaurants etc. Met de New York pass hadden wij dus gratis toegang tot ESB en we hebben de mega-wachtruimte mogen omzeilen. Je laat je pasje zien bij een souvenierswinkel in het gebouw. Via een roltrap ga je omhoog bij de Skyride en vervolgens scheelt dit je weer 45 minuten wachten. Dit wisten wij ook niet maar blij dat de medewerksters ons dit vertelde.

14 avaliações
8,6

Mostrar pontuação e avaliações de:
Mostrar tudo (14)
casal (8)
Família (1)
Família com crianças (3)
Sozinho (2)

Link do Zoover no seu website

Clique aqui para todas as opções de gadgets do Zoover

As melhores acomodações em Cidade de Nova Iorque

Enquete

Em qual país Europeu os cidadãos são mais acolhedores/amigáveis?