Avaliações de férias e viagens em São Paulo | Zoover

Data da partida
Pessoas
Quartos
A partir de R$ 98
A menor tarifa encontrada nas últimas 48 horas.
Nós pesquisamos todos os melhores Websites de viagens para encontrar os menores preços para você!

Avaliações São Paulo

São Paulo
16 avaliações
Adicionar avaliação

São Paulo obteve uma média de 7,7 dos 10, baseado em 16 avaliações
Você está curioso em saber o que os outros acharam das férias em São Paulo? Cheque nesta página as pontuações dos outros viajantes sobre São Paulo. Você esteve de férias em São Paulo? Então, adicione a sua própria pontuação. Você pode encontrar aqui as avaliações de 23 Apartamentos, 1 Aparthotel, 3 Albergues e 268 Hotéis em São Paulo. Além disso, você encontra no Zoover 5 Fotos de férias dos São Paulo. Você pode ver 1 Vídeos dos São Paulo. Nesta página você encontra todas as acomodações em São Paulo. Veja também as outras acomodações em Brasil. Veja todas as possibilidades para pernoitar em Brasil.
Tamanho da letra: A A A

16 avaliações de São Paulo

Viagem de negócios, novembro 2011
Interessant, maar niet te lang.
wilde_klaas
6,0
06.01.2012 Aanrader om naar het Ibirapuera park te gaan op zondag. Idereen is daar aan het sporten of lekker een dagje buiten.
let op je veiligheid

Viagem de negócios, outubro 2011
Great country friendly people
CLARENCE PAYET
10,0
15.10.2011 beautiful country great culture, beautiful women good food and vast contrast between rich and poor

casal, 2010
Ótimo Lugar
Reinaldo
25.08.2010 Agrada qualquer gosto, todo tipo de loja e restaurante

Sozinho, janeiro 2010
Maravilhoso
Reginaldo
10,0
26.08.2010 simplismente fantastico, o povo é super simpático, tudo muito lindo, e saiu super barato

casal
Properder dan Rio d J ,veel verscheidenheid
anne en andre
7,0
03.01.2010 Sao Paulo, ik denk niet dat we zo direct zouden teruggaan, géén toeristenstad ,veel groen, maar er is wel vanalles te zien, een goed werkend metronet, Veel musea, oa het mooie Ipiragnamuseum ex kon.kasteel jammer niet altijd in het engels,MASP op Avenida Paulista een mooie moderne winkelstraat,Zijn in dec 2009 geweest, blijkbaar opkuis landlopers geweest maar zoals in heel Brasilia uitkijken is de boodschap.Op alle straathoeken politie met kogelvrije vesten Voor ons was 2 nachten voldoende.

casal, outubro 2009
Chaos en gericht op geld verdienen
Jan Tienstra
5,0
11.11.2009 In de totale agglomeratie Sao Paulo wonen 22 miljoen mensen en die lijken allemaal tegelijk in een auto te zitten en met dat voertuig allemaal een andere kant op te willen. Dat houdt in dat het verkeer op de brede, zeer karig bewegwijzerde, wegen ongeveer 24 uur per dag, 7 dagen per week, volstrekt vast staat. Als je in het zuidwesten de stad binnenrijdt moet je nog ongeveer 70 km om op de luchthaven te komen in het noordoosten en de ervaring leert dat het verstandig is daar minstens 4 uur voor uit te trekken. Sao Paulo is het economische en financiele hart van Brazilie en dat kun je in de stad goed merken. Alles is gericht op geld verdienen en gezelligheid en vriendelijkheid moet je echt zoeken. Het centrum bestaat uit betonnen kantoorgebouwen en brede boulevards, compleet met verkeerschaos. Laat Sao Paulo lekker links liggen en ga naar het veel kleinere en zeker veel mooiere en zelfs minder chaotische Rio!

casal, fevereiro 2009
Vida noturna agitada e parques bonitos
joao gil
9,0
20.02.2009 Existem vários destinos interessantes em SP, para comer, para dançar ou para praticar esportes.
SP tem seus atrativos sim!

casal, dezembro 2008
Een stad die je moet leren waarderen
Robbert
5,0
08.01.2009 Samen met mijn vriendin, een Paulista, voor het eerst naar Sao Paulo geweest. De eerste week vond ik het geen mooie stad. Veel lelijke gebouwen, overal Favela's (sloppenwijken), gigantisch chaotisch verkeer en veel criminaliteit.

Na een tijdje groeit de stad echter op je. Je ziet de mooie plekjes die alleen de Paulista's kennen. Ook het leren kennen van de mensen is echt een aanrader. Heel warme, hartelijke mensen.

Uitgaan is fantastisch in Sao Paulo. Vooral de openlucht discotheken waar veel Live Samba wordt gespeeld zijn een aanrader. Fantastische sfeer. De restaurants zijn super, vooral de Churrascaria's (vleesrestaurants) langs de wegen net buiten de stad. Daarnaast kan je voor iets meer geld in het centrum ook zeer goed eten.

Al met al een super vakantie gehad!

casal, abril 2008
Je moet weten waar je moet zijn
Tim
6,0
29.08.2008 Sao Paulo is een gigantische stad met 20 miljoen inwoners en eigenlijk maar heel weinig bezienswaardigheden. Wij hadden het geluk dat we 2 'Paulistas' ontmoetten die ons door de hele stad leidden.

De stad heeft vooral heel veel leuke bars en restaurants, qua cultuur en bezienswaardigheden ben je gauw klaar. Leuk is het om naar de top van een wolkenkrabber te gaanvoor een mooi overzicht over de stad.

desconhecido
Ralph
4,0
04.12.2007 Omdat we in Sao Paulo geland zijn hebben we een dag en nacht doorgebracht in deze stad. Niet bepaald een aanrader wel grappig om gezien te hebben maar zeker geen aanrader. Rio de Janeiro is 100x beter!

16 avaliações
8,8
7,9
8,2
7,5

Mostrar pontuação e avaliações de:
Mostrar tudo (16)
Viagem de negócios (2)
casal (6)
Família (2)
Família com crianças pequenas (1)
Viagem de grupo (1)
Sozinho (2)

Link do Zoover no seu website

Clique aqui para todas as opções de gadgets do Zoover

Enquete

Em qual país Europeu os cidadãos são mais acolhedores/amigáveis?