Página inicial > América do Sul > Brasil > Iguazú (Foz de Iguaçu)

Avaliações Iguazú (Foz de Iguaçu)

Tempo

9,2
8,9
Pontuação
Adicionar avaliação

Você está curioso em saber o que os outros acharam das férias em Iguazú (Foz de Iguaçu)? Cheque nesta página as pontuações dos outros viajantes sobre Iguazú (Foz de Iguaçu). Você esteve de férias em Iguazú (Foz de Iguaçu)? Então, adicione a sua própria pontuação.
  • Previsão do tempo
  • Mapa
  • Fotos (6)
  • Vídeos (1)
  • Dicas (0)
Lamentamos, mas o destino Iguazú (Foz de Iguaçu) ainda não foi avaliado por ninguém. Você pode adicionar a sua avaliação do destino Iguazú (Foz de Iguaçu).

Você visitou esse destino?

Tamanho da letra: A   A   A

14 avaliações de Iguazú (Foz de Iguaçu)

avaliações na língua:

casal, março 2010
fantastisch
annelies annelies
10,0
06.04.2010 wij hebben op 1 dag eerst de grote stuwdam bekeken met rondleiding, het regende toen keihard. Rond 11 uur naar de watervallen, eerst de Argetijnse kant, boottocht in de watervallen gemaakt. Zeiknat en je ziet niets meer, maar wel geweldig. Inmiddels scheen de zon, dus zo opgedroogd. Hoewel je je poncho regelmatig nodig heb, als je dicht bij de watervallen komt. Het is echt super om te zien. Daarna de Braziliaanse kant gedaan en dan heb je een prachtig overzicht op de watervallen. We hadden een goede gids bij, zeker bij de grensposten 2 x over. Daardoor hebben we het op 1 dag allemaal kunnen doen. Het is echt een aanrader.

casal, novembro 2006
Mooie plek als uitvalsbasis voor de watervallen.
Harko Harko
2,0
8,0
22.10.2009 Mooie plek als uitvalsbasis voor de watervallen (Braziliaanse kant). Grote kamer, hoewel niet helemaal up-to-date. Niet erg internationaal georiënteeerd voor zo'n groot hotel. Mooi zwembad. Service redelijk, maar beperkt.
Helaas werd de nachtrust regelmatig verstoord door zeer luidruchtige jonge gasten die het hotel in grote hoeveelheden overspoelde.

Viagem de grupo, março 2009
Betoverende watervallen, net een sprookje
Jan Jan
8,0
26.03.2009 Aangekomen vanuit Buenos Aires, 2e dag de Braziliaanse kant gezien, helicoptervlucht gemaakt en de 3e dag de Argentijnse kant gezien. Onbeschrijfelijk mooi, één van de mooiste plekken waar ik ooit geweest ben. Boottrip was kicken, zeiknat dat wel, maar leuk.
Temperatuur was zeer warm en vochtig. Absolute aanrader om te bezoeken. Op de dag van vertrek nog 's morgens even met een gids Paraguay bezocht, gekkenhuis daar en alles te koop, alles tax free en zeer goedkoop, neem wel een gids mee want die weet precies waar je wel en niet moet komen/kopen.
Zeer leuke ervaring

Encontre mais informações sobre Iguazú (Foz de Iguaçu) no:

casal, setembro 2007
SUPER!!
Roel en Sandra Roel en Sandra
9,0
20.09.2008 Wij zijn 2 dagen verbleven in Foz do Iguacu! Op dag 1 (dag van aankomst) zijn we meteen doorgegaan naar de Braziliaanse zijde van de watervallen, enorm indrukwekkend!
Daarna zijn we nog naar Parque des Aves (vogelpark) gegaan. Dit park is nabij de ingang van Nationale park van Iquacu (Brazilie).

Dag 2 zijn we naar de Argentijnse zijde van de watervallen geweest, wat ook enorm indrukwekkend was. We zijn ook nog met een speedboot naar de watervallen gevaren, dit was zeker gaaf! Daarna hadden we nog met een soort vrachtwagentje een jungletour terug naar de ingang, waar we door onze gids werden opgewacht. De jungletour stelde niet veel voor. Indien mogelijk zouden wij de volgende keer alleen de tocht met de speedboot doen!

TIP neem rond genoemde periode eventueel wel een warme trui / lange broek mee. Bij ons was het die dag 15 graden... In de rest van Brazilie was het wel gelukkig rond de 30 graden gemiddeld!!

Família, julho 2008
Foz de Iguacu
van Rekom van Rekom
8,0
02.08.2008 Natuurlijk tijdens de rondreis Foz aangedaan. Beide kanten bekeken, zowel Argentinie als Braziliaanse kant. In één woord schitterend. Ook in Brazilie een helicoptervlucht boven de atervallen gemaakt. Een aanrader, voor 10 minuten 179 reaal (ongeveer 75 euro pp) Onvergeetelijk!

Viagem de grupo, novembro 2007
Eddy Eversdijk Eddy Eversdijk
9,0
07.12.2007 Schitterend de watervallen, een must om te bezoeken. Maak zeker de Macuco Safari, deze moet je meemaken, wel je zwemkleding meenemen, je kan je omkleden en handdoek is ook aan te raden. Voor je camera neem een goede waterbestendige tas mee.

harrie mullers harrie mullers
10,0
17.04.2007 de stad telt weinig bezienswaardigheden. ze doet wat dorps aan ondanks de 200.000 inwoners.
uiteraard zijn de watervallen geweldig; daarvoor zijn we ook naar Foz gekomen.
zowel de braziliaanse als de argentijnse kant moet je gezien hebben. niet te beschrijven zo mooi.

Família, setembro 2005
Arjan Westerink Arjan Westerink
10,0
02.10.2006 De watervallen zijn schitterend en op de Victoria-watervallen in Afrika na, de mooiste van de wereld.
MENSEN!!! Vergeet niet naar ITAIPU te gaan. Indrukwekkende waterkrachtcentrale aan de andere kant van de stad. Goedkoper shoppen aan de anderee grenzen is leuk.

P@dsy P@dsy
3,0
10,0
10.04.2006 Foz de Iguazu vond ik nog het mooiste van mijn rondreis door Brazilie. Eerst met een helicopter over de watervallen gevlogen (prijzig, maar wel de moeite waard), daarna naar het schitterende vogelpark geweest, en toen de watervallen aan de Braziliaanse kant bekeken. Adembenemend!!! De volgende dag naar de watervallen geweest aan de Argentijnse kant. Niet te geloven, maar zelfs nog mooier! Vooral de Duivelskeel! Wat ook een echte aanrade is, is met een bootje langs (en door!) de watervallen. Is echt kicken! Geweldige ervaring!

ACD ACD
6,0
10,0
19.01.2006 Prachtige omgeving. Je kan er zeker een weekje spenderen. Kies een hotel buiten de stad met veel groen. Stad is leuk. Veel (sommige hippe) restaurants en terrasjes. Op het 3-landenpunt met Paraguay en Argentinië. Goed/goedkoop bereikbaar, zowel met auto en vliegtuig. Bezoek beide kanten van de watervallen (beiden hebben eigen charme) - wel 2 dagen werk. Aanrader is ook het Bird-Park, vlakbij de ingang van de Braziliaanse kant van de watervallen.

Pontuação
14 avaliações
4,8
7,9
9,2
8,9

Mostrar pontuação e avaliações de:
  Mostrar tudo (14)
Família (2)
Viagem de grupo (2)
casal (3)

Buscar
Link do Zoover no seu website Copiar o link abaixo

Clique aqui para todas as opções de gadgets do Zoover
Enquete

Qual é a sua maior irritação no aeroporto?