Cruzeiro Blue Cruise GanGan***** em cruzeiro

9,8
Cruzeiro Blue Cruise GanGan***** cruise
99 avaliações
Adicionar avaliação

Você quer evitar desapontamentos nas suas férias em Cruzeiro Blue Cruise GanGan*****?Então, olhe aqui as avaliações de Cruzeiro Blue Cruise GanGan***** em cruise, escritas por outros viajantes.
Cruzeiro Blue Cruise GanGan obteve uma média de 9,4 dos 10, baseado em 99 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui você pode encontrar opiniões reais sobre Cruzeiro Blue Cruise GanGan***** e outros dados úteis sobre as suas férias em cruise. Depois, você pode encontrar 104 Fotos de férias de Cruzeiro Blue Cruise GanGan***** no Zoover.
Tamanho da letra: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 seguinte

99 avaliações de Blue Cruise GanGan*****

casal, outubro 2011
Een week zon, zee, zeilen en verwend worden
Pascal en Gonda
8,0
25.10.2011 heerlijke week met een prima bemanning over de Turkse en Griekse wateren gevaren, Kenan en Caner weten hoe ze het hun gasten naar de zin moeten maken, fantastisch !!!

Viagem de grupo, outubro 2011
Djaner, Kenan, Erran thanks for everything!
miriam1972
10,0
23.10.2011 Het is een knus schip waar je toch alle ruimte hebt. Je slaapplaats is klein maar comfortabel. De douche is een beetje behelpen maar op het dek douchen kan ook. De bemanning is ge-wel-dig!
Ze vragen wel 100x per dag of je het naar je zin hebt en of je nog iets nodig hebt. Djaner, Kenan en Erran thanks for everything!

Amigos, outubro 2011
Zeilend hotel: Nooit meer anders op vakantie
AnneMarie1971
9,0
14.01.2012 Al verschillende keren met de GanGan meegeweest! Deze reisorganisatie weet hoe het zeilen in Turkije hoort te zijn. De kapitein verrast ons telkens weer met nieuwe routes en het eten is werkelijk geweldig en lekker gezond, wijntje erbij en genieten maar. Een zeilen hotel, met elke dag een ander uitzicht en altijd een zwembad om je heen.

Viagem de grupo, outubro 2011
Zeilvakantie om nooit te vergeten!
Martine
10,0
17.10.2011 Mijn vakantie op de GanGan was een week om nooit te vergeten. Het eten, de boot, de omgeving, het weer, de bemanning; alles was perfect!
Met een groep van 8 vriendinnen zijn we eindeloos in de watten gelegd door Kenan, Djaner en Eren.
We zijn allemaal verliefd geworden op Turkije en de GanGan, we hopen tot heel snel!

Echt een onvergetelijke vakantie
IgorSandra
8,0
22.11.2011 Met mijn vriendin deze reis gemaakt en we hebben enorm genoten met z'n tweeën! We kwamen om uit te rusten en dat is gelukt. Beetje zwemmen, zeilen, boekje lezen, af en toe een uitstapje, 's avonds lekker deinen op de golven met een drankje, lekker eten. Wat wil een mens nog meer.

Mee geweest op de GanGan van 17 tot 24 september
Ineke Eenink
9,0
04.10.2011 Geweldig leuke week gehad, met zon, wind en zelfs een paar uur regen.
Kapitein Kenan en kok Djaner verstaan hun vak en brengen je naar de mooiste plekjes. Comfort aan boord is zoals je mag verwachten op een zeilschip.
Het eten en de bediening zijn geweldig!
Erg leuke groep mensen, veel gezwommen, geluierd en liedjes gezongen.
Gaan graag nog een keer mee!

Amigos, 2011
Heerlijk gezeild en wel elke dag!
Wilco Bourgogne
10,0
16.09.2011 Zeilen, lekker eten, zonnetje, mooie uitzichten, wat wil je nog meer. Ook de tweede keer op de GanGan is weer geslaagd!!!

Heerlijke relaxte week gehad
Gert-Jan en Marja
10,0
14.09.2011 we hebben een heerlijke week gehad . cenar en kenan liepen echt hun benen uit hun lijf om iedereen een fijne week te bezorgen. Kenan is een topkok die de lekkerste gerechten uit zijn kleine kombuis tovert. jammer dat de hutten klein zijn maar slapen op het dek is ook geen straf.

Helemaal top
jeannette
10,0
14.09.2011 Dit jaar voor de tweede keer mee op de gangan.
Een nieuwe bemanning dus dat was even afwachten!
Caner en Kenan hebben zichzelf werkelijk overtroffen en doen er werkelijk alles aan om het je naar de zin te maken.
De kookkunsten van Caner doen niet onder voor een sterrenrestaurant!
Alle mooie plekjes langs de kust weer gezien.
Ik zou zeggen: tot volgend jaar!

Amigos, setembro 2011
Dé ideale vakantie!!!
anky everts
10,0
09.11.2011 Vanaf dat je aan boord stapt op het vliegtuig is werkelijk alles voor je geregeld en begint je vakantie. Je hoeft echt nergens meer over na te denken. Elke dag word je verwend met de heerlijkste gerechten. Je wordt naar de mooiste plekjes gebracht. De omgeving is prachtig! Ik had een heel ander beeld van Turkije maar dit mooie gebied is bij weinig mensen bekend. En het Griekse eilandje Simi heeft mijn hart gestolen, ik wil hier absoluut weer naar toe. De bemanning is ook echt geweldig en vooral gezellig. Veel redenen om volgend jaar weer mee te gaan.

99 avaliações
9,6
9,3
9,8
9,0

Mostrar pontuação e avaliações de:
Mostrar tudo (99)
casal (44)
Família (3)
Família com crianças (11)
Amigos (21)
Viagem de grupo (11)
Sozinho (6)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 seguinte

Link do Zoover no seu website

Clique aqui para todas as opções de gadgets do Zoover

Enquete

Em qual país Europeu os cidadãos são mais acolhedores/amigáveis?

Você é o proprietário?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário da acomodação. Clique aqui para mais informações