Parque de férias Landal Mont Royal em Kröv (Moezel) Rheinland Pfalz
Página inicial > Alemanha > Rheinland Pfalz > Kröv (Moezel) > Parque de férias Landal Mont Royal

Avaliações Parque de férias Landal Mont Royal

Tempo

-5 °C

9 fevereiro 2012

8,6
8,1
8,2
7,9
Parque de férias Landal Mont Royal Kröv (Moezel)
370 avaliações
Adicionar avaliação

Você quer evitar desapontamentos nas suas férias em Parque de férias Landal Mont Royal?Então, olhe aqui as avaliações de Parque de férias Landal Mont Royal em Kröv (Moezel), escritas por outros viajantes.
Parque de férias Landal Mont Royal obteve uma média de 8,3 dos 10, baseado em 370 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui você pode encontrar opiniões reais sobre Parque de férias Landal Mont Royal e outros dados úteis sobre as suas férias em Kröv (Moezel). Depois, você pode encontrar 307 Fotos de férias de Parque de férias Landal Mont Royal no Zoover. Você pode ver 1 Vídeos deParque de férias Landal Mont Royal. Você ainda está pesquisando? Veja as acomodações em Alemanha. Veja todas as possibilidades para pernoitar em Rheinland Pfalz. Compare Parque de férias Landal Mont Royal com as outras acomodações em Kröv (Moezel).
Tamanho da letra: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 seguinte

370 avaliações de Landal Mont Royal

casal, fevereiro 2012
Mooi net park
rebecca
8,0
06.02.2012 mooi schoon park. voor pasen is het nog vrij rustig in de omgeving, en vele restaurants gesloten in de omgeving. geschikt voor mensen die rust zoeken. erg vriendelijk en servie gerichte receptie. huisje 4ce, mooi ingericht, met openhaard, alles is aanwezig. echter huisje 4ce vrij klein. wij waren met zijn twee.

casal, dezembro 2011
Heerlijke plek om je op je gemak te voelen
S. Schols
7,0
09.01.2012 Een supermooi gelegen park waar honden ook welkom zijn. En met de auto kun je overal in de omgeving terecht, waar je je echt op vakantie waant. Ontzettend leuk en servicegericht personeel (en niet namaak), al dan niet Nederlandssprekend, maar ze doen hun uiterste best. Helaas geen uitzicht op het water (huisje 6B), maar toch ook mooi uitzicht, door ligging.
Alleen een tip: Goed voorbereiden op de route. Staat helaas niet zo goed en pas laat aangegeven.
Bij twijfel, zeker gaan, want het is fantastisch daar, zelfs in december.

Família com crianças pequenas, dezembro 2011
Wij komen hier nog een keer terug!
M. Kunz
9,0
13.12.2011 Prachtig gelegen boven op de heuvels met een weids uitzicht over de Moezel. De accommodatie was uitstekend in orde en erg goed schoongemaakt. Alles wat je mag verwachten was aanwezig. De gastvrijheid van de medewerkers is een compliment waard, we hebben ons erg welkom gevoeld. Alles bij elkaar voor ons echt een reden op nog een keer terug te gaan!

casal, dezembro 2011
Fantastische plek voor senioren.
Pieter J. de Vries
8,0
30.12.2011 Een prachtige ligging, met ruim uitzicht,met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Een weekje ontspannen bij Landal
Hennie
9,0
04.01.2012 Mont Royal is een moeilijk begaanbaar park. Veel hoogteverschil. Hierdoor een mooi uitzicht. Personeel is heel behulpzaam en vriendelijk. We (2 pers) hadden een 4 persoons huisje geboekt met nieuw interieur. Heel sfeervol en leuke kleuren. Alles wat je nodig hebt aan apparatuur is aanwezig. Een paar kleine minpuntjes wat betreft de afwerking, bv in de badkamer(tje) en toilet. Ons huisje 134, was wel heeeeeel klein. Ik moet er niet aan denken om met 4 mensen in het huisje te gaan. Met 2 is het al kruipen! De mooie omgeving maakt het weer goed. Vooral in december is het leuk vanwege de kerstmarkten. We hebben een Fort route gelopen, was erg mooi en dichtbij het park.

casal, novembro 2011
Een prima park om te verblijven
jan kooiman
9,0
04.12.2011 de bungalows zijn erg kompleet ingericht en zijn heel schoon. De huisjes liggen op een parkachtig terrein in een schitterende omgeving, dicht bij de Moezel. Het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. Er is een restaurant en een winkel, waar de dagelijkse boodschappen te koop zijn. Er zijn voor kinderen veel speel mogelijkheden.
De prijs/kwaliteitsverhouding is erg goed. (wij zijn in het naseizoen heweest)

Família com crianças pequenas, 2011
Prima park
robin_en_ingrid
8,0
19.11.2011 Leuk park, mooi uitzicht, aardige mensen zeker voor herhaling vatbaar

Amigos, 2011
Prima park ,schitterend uitzicht
brunette
8,0
06.11.2011 nu 3 keer geweest op dit park ,eerste maal in 4pes luxe huisje wat tegen viel,tweede keer in een 6pers v ,,dit was beter dan het 4 pers huisje.laatste maal aan de rand van het park langs de weg naar kovenig.

personeel is erg vriendelijk,eten in restauant is goed, paar maal schnitzelexpress genomen. de laatste keer erg tegengevallen, slappe patat en dingen vergeten

Geweldig mooi park!
Miranda
10,0
11.11.2011 Voor de eerste keer naar Mont Royal geweest:we hebben genoten!Mooi park in een geweldig mooie omgeving.Veel te doen en veel te zien.Personeel:een dikke pluim voor jullie....allemaal super vriendelijk en behulpzaam.we hebben een 6pers. huisje geboekt maar ik denk dat ik engte vrees kreeg als ik daar met 6pers. in moest...hahaha...beetje krappies.Dat is ook echt het enige minpunt van onze kant uit.We gaan er zeker terug!

Família com crianças, outubro 2011
Prima plek maar verwacht geen luxe
tdamen61
4,0
7,0
19.11.2011 verwacht geen luxe, ook als je een (4L) luxe bungalow hebt geboekt. klein, te klein. badkamer alleen douche met nauwelijks ruimte. Leuk zo'n zonnebank, moet je wel onder kruipen op je knieen. Bungalow wel schoon
lokatie is toppie en prima als uitval basis voor moeseldal verkenning. ook leuk startpunt voor wandelingen.
personeel op park zeer vriendelijk en behulpzaam.

370 avaliações
8,6
8,1
8,2
7,9

Mostrar pontuação e avaliações de:
Mostrar tudo (370)
casal (107)
Família (59)
Família com crianças (36)
Família com crianças pequenas (74)
Amigos (25)
Viagem de grupo (19)
Sozinho (2)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 seguinte

Link do Zoover no seu website

Clique aqui para todas as opções de gadgets do Zoover

Enquete

Em qual país Europeu os cidadãos são mais acolhedores/amigáveis?

Você é o proprietário?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário da acomodação. Clique aqui para mais informações