avaliação do hotel História & Cultura Table Mountain avaliação Cape Town

00 21 701 86 92

Table Mountain Cape Town
5 avaliações
Adicionar avaliação

Você quer saber o que os outros acharam de Table Mountain em Cape Town? Nesta página você encontra as avaliações de Table Mountain.
Você gostaria de saber o que as outras pessoas acharam de Table Mountain em Cape Town? Dê uma olhada nos comentários de Table Mountain nesta página. Você pode ver 36 Fotos de férias de Table Mountain. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em África do Sul. Aqui você encontra todas as possibilidades para pernoitar em Cabo Ocidental. Veja todas as acomodações nos arredores de Table Mountain em Cape Town.
Tamanho da letra: A A A

5 avaliações de Table Mountain

Sozinho, dezembro 2011
Prachtig uitzicht
Marijke
8,0
02.01.2012 Veel fauna en flora aanwezig op de Tafelberg.

Amigos, novembro 2011
Erg mooi uitzicht
Trudy
8,0
27.11.2011 schitterende plek. Wel erg druk. Tip koop van te voren via internet je tickets. Je krijgt dan korting en kan een lange rij wachten overslaan.

casal, novembro 2009
Fantastisch
Rob
9,0
30.04.2010 Heel leuk om met de kabelbaan omhoog te gaan. Hij draait langzaam rond, zodat je alles kunt zien onderweg. Helaas hadden we te weinig tijd om te voet terug te lopen. Dat schijnt een mooie tocht te zijn. Boven op de berg kan het hard waaien en behoorlijk koud zijn, zelfs als het in CT 25 graden is. Het uitzicht is fenomenaal: Robbeneiland, Waterfront, CamsBay, Signall Hill, Lion's head, etc.

Viagem de grupo, agosto 2008
Gaaf!
debora1812
8,0
13.07.2010 Als je in kaapstad bent, dan moet je de tafelberg op. Via een kabelbaan wordt je omhoog gebracht, onderweg draait het bakje zodat iedereen een keer vooraan komt te staan. Eenmaal op de berg zie je begroeïng, iets wat ik niet verwacht had. Verschillende wandelroutes en de leuke dassies. Je hebt een prachtig uitzicht op Kaapstad.

Família com crianças, fevereiro 2006
Leuk om naar boven te gaan
Monique R.
8,0
28.03.2010 We zijn met z'n vieren in Kaapstad en vinden dat een bezoekje aan de Tafelberg niet mag ontbreken. Met de Cable Car (die overigens tijdens de tocht langzaam ronddraait), gaan we naar boven om vanaf daar een prachtig uitzicht op Capetown, Robbeneiland en de Atlantische Oceaan te hebben. De Tafelberg gaat over in een bergkammetje, dat de bijnaam de Twaalf Apostelen heeft. De Tafelberg staat erom bekend dat er ook op een heldere, zonnige dag een wolkje op de berg licht. De plaatselijke bevolking noemt dit liefkozend het 'tafelkleed' en ontstaat door hete en koude lucht van land en zee. We maken een prachtige wandeling boven en genieten van de koele bries vanaf zee. Het is warm in Kaapstad!

5 avaliações
8,2

Mostrar pontuação e avaliações de:
Mostrar tudo (5)
casal (1)
Família com crianças (1)
Amigos (1)
Viagem de grupo (1)
Sozinho (1)

Link do Zoover no seu website

Clique aqui para todas as opções de gadgets do Zoover

As melhores acomodações em Cape Town

Enquete

Em qual país Europeu os cidadãos são mais acolhedores/amigáveis?