avaliação do hotel História & Cultura Cape Point avaliação Cape Town

21 780 90 10

Cape Point Cape Town
6 avaliações
Adicionar avaliação

Você quer saber o que os outros acharam de Cape Point em Cape Town? Nesta página você encontra as avaliações de Cape Point.
Você gostaria de saber o que as outras pessoas acharam de Cape Point em Cape Town? Dê uma olhada nos comentários de Cape Point nesta página. Você pode ver 63 Fotos de férias de Cape Point. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em África do Sul. Aqui você encontra todas as possibilidades para pernoitar em Cabo Ocidental. Veja todas as acomodações nos arredores de Cape Point em Cape Town.
Tamanho da letra: A A A

6 avaliações de Cape Point

casal, fevereiro 2011
The whole area is beautiful
djinni
8,0
04.04.2011 Not just the very last part of Cape point but the whole area - dramatic mountains combined with incredible seascapes, well worth a visit!! February is a good time, we were incredibly lucky to have an almost windless day. It is ovverrun with tourists, and the entrance fee, compared to our other national parks, is almost double.

Viagem de grupo, outubro 2010
Veel te zien
peter
24.11.2010 prachtig gebied, erg toeristisch, maar nog steeds de moeite waard

casal, novembro 2009
Prachtig
Rob
9,0
02.05.2010 Cape of Good Hope reserve was voor ons onderdeel van een dagtrip vanuit CT. Je komt van alles tegen. Zo hadden we een baviaan op de auto, zijn we op mooie stranden geweest, hebben we wat wild gezien, etc. Je kunt vanaf de parkeerplaats naar de vuurtoren lopen (of met het kabeltreintje) en daar genieten van het uitzicht. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen. Zelfs met mooi weer kan het op Cape Point heel hard waaien.

casal, julho 2009
Fantastisch mooi en indrukwekkend
MRS beijne
10,0
21.07.2010 Je staat op het uiterste puntje vd wereld. Een en al natuur, water, bergen super mooi. En niet ver van Kaapstad vandaan met de auto, hele mooie route ernaartoe, keuze uit via de bergen of via de kustweg.

Viagem de grupo, agosto 2008
Best mooi
debora1812
8,0
13.07.2010 Nabij Kaap de Goede Hoop waar iedereen dezelfde foto maakt is Cape Point. Je kunt met een tram of met de trap naar de vuurtoren. Eenmaal boven een mooi uitzicht.

Família com crianças, fevereiro 2006
Zuidelijkste punt van Afrika?
Monique
8,0
28.03.2010 Niet het zuidelijkste punt van Afrika, maar het is wel leuk om op zo'n beroemd punt gestaan te hebben! We gaan met een kabelbaantje naar boven. Je kunt hier prachtige wandelingen maken en een richtingaanwijzer laat ons weten hoeveel kilometer wij vanaf hier afzitten van de grote wereldsteden, zoals Rio de Janeiro en Beijing.

6 avaliações
8,5

Mostrar pontuação e avaliações de:
Mostrar tudo (6)
casal (3)
Família com crianças (1)
Viagem de grupo (2)

Link do Zoover no seu website

Clique aqui para todas as opções de gadgets do Zoover

As melhores acomodações em Cape Town

Enquete

Em qual país Europeu os cidadãos são mais acolhedores/amigáveis?